Nyári tippünk: diákétkeztetés Multi-Pay® kártyával (2020.07.01)

Nagyobb vállalatok esetén nem ritka, hogy nyáron akár több száz diákot is alkalmaznak, hogy felváltsák a szabadságra ment kollégákat. A diákok nyáron gyorsan tanulnak, szívesen elköteleződnek több hétre is, így könnyen pótolni tudják a kiesett munkaerőt. Az étkezési juttatást pedig érdemes számukra Multi-Pay® kártyán biztosítani.

Az egész évben foglalkoztatott diákokhoz hasonlóan a nyárra alkalmazott tanulóknak is jár a kedvezményes étkezési hozzájárulás, amelyre a Multi-Pay® kártya kínál kényelmes és a NAV előírásainak eleget tevő megoldást – mondja Kardos György a Bonus Cafeteria ügyvezetője. Az elektronikus étkezési utalványra feltöltött juttatást a diákok kizárólag étkezésre tudják költeni azokon a helyeken, amelyek a kártya élelmiszerzsebének elfogadására szerződtek a Multi-Pay Zrt.-vel.

Miért a Multi-Pay®?

  • A papírutalvánnyal szemben nincs gond a nyilvántartásával, tárolásával, kiosztásával.
  • A vállalat könnyen kezelhető, ügyfélbarát elektronikus felületen intézheti a juttatással kapcsolatos mindennapi teendőit, töltheti fel a havi bevallásokat, ellenőrizheti a teljesítéseket.
  • Az összeg utalása a Multi-Pay®-nek havonta egy alkalommal, számla alapján történik. A munkavállalók két munkanapon belül költhetik az egyenleget.
  • Minden munkáltatóval saját Multi-Pay®-es ügyintéző törődik.
  • A munkavállalók szeretik a modern fizetőeszközt, amellyel könnyedén megvásárolhatják a törvényben meghatározott élelmiszereket.
  • Elvesztés esetén a Multi-Pay® kártya pótolható.

Akár tanulószerződéssel, hallgatói munkaszerződéssel vagy együttműködési megállapodás keretében foglalkoztatja a cég a diákot, a pénzbeli juttatáson felül megilleti a tanulót a kedvezményes étkeztetés. A természetbeni hozzájárulás mindkét fél számára adómentes, amennyiben azt kizárólag fogyasztásra kész élelmiszer vásárlására fordítható utalvány vagy étkezési jegy formájában adja a vállalat.

A Multi-Pay® az étkezési hozzájárulást külön alszámlán kezeli, amely lehetővé teszi a pénz dedikált költését, és úgy működik, mint egy bankkártya: a kártyabirtokos az elfogadóhely POS terminálján tud fizetni. A kifizetők online feltöltési felületen, havi egyszeri utalással biztosíthatják a támogatást, amelyet a diákok így kényelmesen költhetnek számos élelmiszerláncnál és étkezőhelyen, de arra is van lehetőség, hogy egy, a munkáltató által megjelölt elfogadóhelyre korlátozódjon az ételfogyasztási egyenleg elfogadása. A Társaság vállalja, hogy ha adott étkezde korábban nem fogadta el a kártyát, felkeresik és szerződést kötnek. Az ügyintézés legfeljebb néhány napot vesz igénybe és akár online is bonyolítható.


Vissza

Multi-Pay® Zrt.
Székhely:
1022 Budapest, Bimbó út 18.
Ügyfélszolgálat: (06 1) 210 9797
Telefon: (06 1) 210 9774
E-mail cím:
multi-pay@multi-pay.hu
Bankszámlaszám:
10702019-65910144-51100005
Copyright © Multi-Pay Zrt. Minden jog fenntartva.
map0_0 map1_off map2_off map3_off map4_off map5_off map1_on map2_off map3_off map4_off map5_off map0 map2_on map1_off map3_off map4_off map5_off map0 map3_on map1_off map2_off map4_off map5_off map0 map4_on map1_off map2_off map3_off map5_off map0 map5_on map1_off map2_off map3_off map4_off map0 map0_0 map1_off map2_off map3_off map4_off map5_off