Multi-Pay® hírek
Az egészségcélú juttatás nem adózási kérdés
Az 1. Magyar Cukor Manufaktúra Kft. évek óta a Multi-Pay® Zrt. szolgáltatásait kihasználva biztosítja munkavállalói számára a cafeteriajuttatásokat. A hagyományos és speciális cukorfajták csomagolására és forgalmazására szakosodott vállalat vezetősége január óta egészségpénztári célzott támogatást ad minden dolgozójának.
A munkaerőhiány hajtja a béremelkedést
A versenyszféra bérnövekedése már hét egymást követő hónapban felülmúlta az állami szféra adatát. Átlag felett nőttek a bérek a feldolgozóiparban, az építőiparban és a mezőgazdaságban is, vagyis főként ott, ahol egyre akutabb a munkaerőhiány – kommentálta a KSH számait az ING Bank vezető elemzője.
Diák-munkavállalókkal fokozható a munkaerő-piaci rugalmasság
A vállalati munkaerőigények hatékonyabb kielégítése érdekében átképzésekre, és további elhelyezkedést ösztönző intézkedésekre van szükség – hangzott el a JVSZ, és együttműködő partnereként a Svájci-Magyar Kereskedelmi Kamara által szervezett szakmai konferencián.
Hasznosnak bizonyult a „Gyógyszereim 5xM” kiadvány
Sikeres volt a tavaly októberben indult és 2019 tavaszán zárult „Gyógyszereim 5xM” – mit, miért, mennyit, mikor, miként? elnevezésű lakossági ismeretterjesztő program, amely a terápiás hűség hazai helyzetét vizsgálta egy betegtájékoztató kiadvány és egy felmérés segítségével.
Nyelvünk is érzékel szagokat
Nyelvünk nemcsak ízeket érzékel, hanem szagokat is – derítették ki amerikai kutatók, akik úgy vélik, hogy felfedezésük révén csökkenteni lehetne a cukorbevitelt és fel lehetne venni a harcot az elhízással úgy, hogy édes szagokkal gazdagítjuk az ételeket.
Ingyenes szűrésre invitáljuk a Multi-Pay® partnereit
A Multi-Pay® Zrt. stratégiai partnere, a Patika Egészségpénztár társadalmi felelősségvállalási programjának részeként csatlakozott Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramjához.
Multi-Pay® Zrt.
Székhely:
1022 Budapest, Bimbó út 18.
Ügyfélszolgálat: (06 1) 210 9797
Telefon: (06 1) 210 9774
E-mail cím:
multi-pay@multi-pay.hu
Bankszámlaszám:
10702019-65910144-51100005
 
Mg Főzi Főzelékgyár
ételfogyasztás
Budapest
Campona Bevásárlóközpont
I. emelet
Copyright © Multi-Pay Zrt. Minden jog fenntartva.
map0_0 map1_off map2_off map3_off map4_off map5_off map1_on map2_off map3_off map4_off map5_off map0 map2_on map1_off map3_off map4_off map5_off map0 map3_on map1_off map2_off map4_off map5_off map0 map4_on map1_off map2_off map3_off map5_off map0 map5_on map1_off map2_off map3_off map4_off map0 map0_0 map1_off map2_off map3_off map4_off map5_off