Költési kisokos multipayes célzott támogatáshoz (2019.02.01)

2019-ben a munkáltatók egyes meghatározott juttatásként biztosíthatnak munkavállalójuk számára célzott egészségpénztári támogatást. A juttatás – ahogy eddig az egészségpénztári számla egyenlege – költhető Multi-Pay® kártyával, és a kártyabirtokosok a rendelkezésükre álló egyenleget is nyomon követhetik.

A multipayes munkáltatók közül már többen megkötötték a Patikapénztárral vagy az Új Pillér Egészségpénztárral a szükséges szerződést annak érdekében, hogy munkavállalóiknak továbbra is biztosítsák az egészségcélú támogatást. Összegyűjtöttük a legfontosabb információkat, amelyeket érdemes tudni az új típusú juttatásról.

Lépjen be az egészségpénztárba!

A törvényi előírásoknak megfelelően célzott támogatást kizárólag az egészségpénztárral támogatási szerződést kötött munkáltatók adhatnak és csak azoknak a munkavállalóiknak, akik tagjai az adott pénztárnak. A pénztári tagság azt jelenti, hogy a pénztártag az egészségpénztár alapszabályának – a Patikapénztárét ITT, az Új Pillérét ITT olvashatja – rendelkezéseit magára nézve kötelezőnek ismeri el, és vállalja, hogy teljesíti a belépési nyilatkozat aláírásával elfogadott kötelezettségeket.

Vegye igénybe az egészségpénztár szolgáltatási kínálatát!

Célzott szolgáltatásként a pénztár alapszabályában (szolgáltatási szabályzatában) szereplő egészségpénztári és önsegélyező szolgáltatások nyújthatók, amelyek közül az Ön munkáltatója választja ki az általa célzott szolgáltatásként finanszírozni kívánt szolgáltatást. Ön az online egyenleglekérdezés menüpontban ellenőrizheti, hogy milyen szolgáltatásra, mekkora összeg áll a rendelkezésére. A Multi-Pay® stratégiai partnerpénztárai a célzott szolgáltatás típusa szerint pénztártagonként több alszámlát vezet.

Használja a támogatást!

A célzott szolgáltatásra kapott támogatást a mindenkor rendelkezésre álló fedezet erejéig veheti igénybe. Ha munkahelyet vált, vagy más okból megszűnik a munkaviszonya a mostani munkáltatójánál, nem lehet szolgáltatást igénybe venni a célzott szolgáltatási számla terhére.

A korlátozás nem érinti az egyéni befizetéseket, a munkáltatói adományt és a munkáltatói hozzájárulást sem. Ezeket a pénzeket a munkaviszonyától függetlenül költheti, amíg a pénztár tagja.

Fizessen Multi-Pay® kártyával!

Az innovatív többzsebes kártyatechnológiának köszönhetően a dedikált szolgáltatásokra kapott munkáltatói támogatást a már megszokott módon költheti a Multi-Pay® kártyát elfogadó szolgáltatói körben.

A kártyával egy nap akár ötször is fizethet. A költési limit 240 000 forint. Az összegre vonatkozó limit módosítását írásban lehet kezdeményezni a Multi-Pay® elérhetőségein (+361-210-9797, multi-pay@multi-pay.hu) minimum két munkanappal az emelt összeg használata előtt.

Ha az ön által felkeresett egészségügyi szolgáltató nem kártyaelfogadónk, kérjen számlát és igényelje vissza a költését!

Amennyiben adott szolgáltató nem rendelkezik POS terminállal, kérjen készpénzfizetési számlát és az eredeti példányt a pénztár oldaláról letölthető kísérőlevéllel együtt nyújtsa be az egészségpénztárhoz (1022 Budapest, Bimbó út 18.). Kérjük, a számlán tüntesse fel a pénztár nevét, címét, a pénztártag nevét és kártyaszámát.

A készpénzfizetési számlák benyújtási határideje a számla keletkezését követő év december 31. A szolgáltatási szabályzat értelmében a szolgáltatás díját a számla benyújtásától számított 15 munkanapon belül kerül kifizetésre, de mivel sokan az év végén küldik be az év során felgyűlt számláikat, decemberben és januárban hosszabb feldolgozási időre lehet számítani. Amennyiben Ön a kiállítást követően, folyamatosan küldi be számláit, a célzott támogatásra rendelkezésre álló egyenlege terhére a soron következő utalással azonnal hozzájuthat a pénzéhez.

Önsegélyező szolgáltatásokra vonatkozó speciális feltételek


Fotó: pxhere.com


Vissza

Multi-Pay® Zrt.
Székhely:
1022 Budapest, Bimbó út 18.
Ügyfélszolgálat: (06 1) 210 9797
Telefon: (06 1) 210 9774
E-mail cím:
multi-pay@multi-pay.hu
Bankszámlaszám:
10702019-65910144-51100005
 
Mg Főzi Főzelékgyár
ételfogyasztás
Budapest
Campona Bevásárlóközpont
I. emelet
Copyright © Multi-Pay Zrt. Minden jog fenntartva.
map0_0 map1_off map2_off map3_off map4_off map5_off map1_on map2_off map3_off map4_off map5_off map0 map2_on map1_off map3_off map4_off map5_off map0 map3_on map1_off map2_off map4_off map5_off map0 map4_on map1_off map2_off map3_off map5_off map0 map5_on map1_off map2_off map3_off map4_off map0 map0_0 map1_off map2_off map3_off map4_off map5_off