Kínáljon multipayes prevenciós juttatást dolgozóinak! (2018.03.01)

Minden második magyar ember szív- és érrendszeri, valamint daganatos megbetegedésben hal meg. Legalább hárommillió embernek magas a vérnyomása, egymillióan cukorbetegek, a lakosság 40 százaléka pedig túlsúlyos. Az uniós átlaghoz képeset az emberek jóval többet dohányoznak, és több alkoholt fogyasztanak, viszont sokkal kevesebb zöldséget és gyümölcsöt esznek, ugyanakkor a legtöbben mozgásszegény életmódot folytatnak. Sajnos a magyar népesség megbetegedési és halálozási viszonyai az elmúlt évtizedben nem mutattak számottevő javulást, sőt bizonyos betegségtípusok előfordulási gyakorisága folyamatosan növekszik. Ezért indult útjára ebben az esztendőben a „Megelőzés éve 2018-2019” elnevezésű kampánysorozat.

1500 helyszín, 6 millió vizsgálat


A lakosság még mindig nem törődik kellőképpen az egészségével, nem él a szűrővizsgálat adta lehetősséggel,
éppen ezért sokszor a betegségek felismerése csak későn történik meg, amikor már nincs segítség.  A halálozási statisztikák megváltoztatásához mindenképpen a lakosság tudatos felkészítésére és folyamatos tájékoztatására van szükség. Mindenki felelősséggel tartozik önmagáért és családjáért, munkáltatóként pedig felelősséggel tartozunk a munkavállalóinkért is.

Multipayes munkáltatóként kérje a Multi-Pay® partnere a Patika Egészségpénztár vagy az Új Pillér Egészségpénztár segítségét az akár adómentes juttatásként adható prevenciós csomag kialakításában. A BÁCSVÍZ, amely társaság 2004 óta munkáltatói partnerünk például minden évben szűrőprogramot hirdet dolgozói és családtagjaik részére. 2017-ben a társaság 170 munkatársa és 32 családtagja élt a felkínált lehetőséggel. A prevenciós csomag árát a vállalat a Patikapénztáron keresztül adományként juttatta el a vizsgálatokat végző szolgáltatónak, a Bagoly Egészségháznak. A családtagok is részt vehettek a programban kedvezményesen, aminek költségét ugyancsak a patikakártyás egyenlegből fizethették.

Az egészségtervvel támogatott prevenciós vizsgálatokat az állam is ösztönzi: 10% szja-jóváírás jár ezért a pénztártagoknak.

– Nem az a prevenció, hogy elmegyek ultrahang-szűrésre, majd máskor csináltatok egy általános vérképet, fél év múlva pedig a szemészetet keresem fel. A lényeg a kivizsgálás komplexitása és az eredmények elemzése. Az, hogy a vizsgálatokat a belgyógyász egyben értékelje és adjon részletes, írásos összefoglalót, amely alapján – ha kell – tovább lehet lépni. Az egészségterv tartalmaz életmód-javaslatokat is. A menedzserszűrés eredményei, azaz a szakorvosi vélemények és a diagnosztikai vizsgálatok alapján értékeljük az egészségi állapotot, javaslatot teszünk az életmód, étkezés, testmozgás szokásainak megváltoztatására, további kiegészítő vizsgálatokra és a szükséges kontroll vizsgálatokra – mutat rá Bátay Szabolcs, a Bagoly Egészségház ügyvezetője.


Vissza

Multi-Pay® Zrt.
Székhely:
1022 Budapest, Bimbó út 18.
Ügyfélszolgálat: (06 1) 210 9797
Telefon: (06 1) 210 9774
E-mail cím:
multi-pay@multi-pay.hu
Bankszámlaszám:
10702019-65910144-51100005
 
Mg Főzi Főzelékgyár
ételfogyasztás
Budapest
Campona Bevásárlóközpont
I. emelet
Copyright © Multi-Pay Zrt. Minden jog fenntartva.
map0_0 map1_off map2_off map3_off map4_off map5_off map1_on map2_off map3_off map4_off map5_off map0 map2_on map1_off map3_off map4_off map5_off map0 map3_on map1_off map2_off map4_off map5_off map0 map4_on map1_off map2_off map3_off map5_off map0 map5_on map1_off map2_off map3_off map4_off map0 map0_0 map1_off map2_off map3_off map4_off map5_off