Igazi szolgáltatóként az ügyfeleit segíti a Multi-Pay® (2018.02.01)

2017 az online innovációk éve volt a Patika-csoport tagvállalatai körében. A Multi-Pay® Cafeteria sem maradt ki a fejlesztési hullámból, így 2018. január 1-től új, a korábbinál lényegesen ügyfélbarátabb bevallási felülettel találkozhatnak munkáltató partnereink.

– A Multi-Pay® számára elsődleges szempont, hogy a cafeteriával kapcsolatos mindennapi ügyintézést, a havi bevallások feltöltését és a teljesítések ellenőrzését könnyen kezelhetővé tegye. Időszerű volt a korábbi online bevallási felület megújítása, hiszen az elmúlt évek során egyre több munkáltató és egyre több dolgozó választotta a szinte minden juttatási elemet kezelő cafeteriakártyát. Az ő visszajelzéseiket is beépítettük a mostani ráncfelvarrás során, így ma rugalmas, felhasználóbarát online bevallási rendszer várja régi és új partnereinket – mondja Fodor Nikoletta, a Multi-Pay® referense.

A megújult felület nyitóoldala tartalmazza a cégadatokat, így a munkaadó azonnal láthatja és jelezheti a Multi-Pay® felé, ha a szerződésen megadott cégadatok vagy kapcsolattartói adatok megváltoztak. Szintén újdonság, hogy a bevallás feltöltéséhez már nincs szükség CSV file-ra, helyette egy kattintással, xls vagy xlsx táblázatok segítségével lehet megadni az egyes dolgozóknak járó elemeket és összegeket. A korábbi bevallások használata is lényegesen egyszerűbbé vált: bármelyik év, bármelyik hónapját ki lehet választani, és annak az adatait egy kattintással implementálni az aktuális hónapra vonatkozóan. Az új rendszer könnyedén kezeli azt is, ha a dolgozók azonos juttatási elemeket kapnak, a letölthető mintabevallásban pedig a Multi-Pay® felé lejelentett dolgozók adatai jelennek meg, így azokat nem kell minden alkalommal újra begépelni. Szintén könnyebbség, hogy a korábban feltöltött bevallásokhoz tartozó díjbekérők száma is látszik a feltöltött bevallások menüpontban, így azok kényelmesen nyomon követhetők, ellenőrizhető, hogy a fizetés megtörtént-e.

– Készítettünk egy Felhasználói kézikönyvet, amelyben a bevallási felület minden funkcióján végigvezetjük az olvasót, könnyen érthető formában, képernyőfotókkal illusztrálva. A Multi-Pay® oldaláról, a Munkáltatóknak, Bevallás feltöltése menüpontban elérhető felületről pdf-formátumban letölthető dokumentum tartalmazza a lehetséges hibaüzenetek magyarázatát, illetve útmutatót kínál az elhárításukhoz is – teszi hozzá Fodor Nikoletta.

A bevallási felület elérhető a honlapon a Munkaadóknak szóló menüpontban, a megszokott módon. Kérjük, a jövőben – amennyiben a munkáltatói szerződésben az online bevallást választották – ezen a felületen keresztül juttassák el hozzánk bevallásaikat.

Kérdése van? Hívja a +36 (1) 210 9774-es telefonszámot munkaidőben, vagy írjon a multi-pay@multi-pay.hu e-mail címre.


Vissza

Multi-Pay® Zrt.
Székhely:
1022 Budapest, Bimbó út 18.
Ügyfélszolgálat: (06 1) 210 9797
Telefon: (06 1) 210 9774
E-mail cím:
multi-pay@multi-pay.hu
Bankszámlaszám:
10702019-65910144-51100005
 
Mg Főzi Főzelékgyár
ételfogyasztás
Budapest
Campona Bevásárlóközpont
I. emelet
Copyright © Multi-Pay Zrt. Minden jog fenntartva.
map0_0 map1_off map2_off map3_off map4_off map5_off map1_on map2_off map3_off map4_off map5_off map0 map2_on map1_off map3_off map4_off map5_off map0 map3_on map1_off map2_off map4_off map5_off map0 map4_on map1_off map2_off map3_off map5_off map0 map5_on map1_off map2_off map3_off map4_off map0 map0_0 map1_off map2_off map3_off map4_off map5_off