Ajándékozzon egészséget! (2017.06.01)

Multipayes egészségpénztári tagsággal nemcsak a pénztártag jut minőségi egészségügyi szolgáltatásokhoz, hanem a család akár minden tagja korlátlanul élvezheti az adóvisszatérítéssel támogatott megtakarítás előnyeit. A Patika-csoport független piaci szereplőként már közel két évtizede bizonyítja, hogy ügyel tagjai megtakarítására, figyeli és követi a társadalmi folyamatokat, bővül és fejleszt.

Az elmúlt két évben a lakosság minden korábbinál nagyobb hányada ismerte fel, hogy az egészségpénztárakon keresztül költséghatékonyan fedezheti egészségügyi kiadásait legyen szó gyógyszervásárlásról, egészséges táplálkozásról vagy a magán egészségügyi szolgáltatások igénybe vételéről.

A modern társadalmak azonban egy újabb kihívással is szembe kell, hogy nézzenek: a várható élettartam emelkedésével egyre nagyobb kérdés a szülőkről való gondoskodás. Magyarországon a legtöbb nyugdíjas betegségekkel küzd, sokan folyamatos figyelmet, vagy akár 0-24 órás ápolást igényelnek. Idősebb korban nőnek az egészség megőrzése vagy visszaszerzése érdekében szükséges kiadások, a rendszeres jövedelem viszont jelentősen lecsökken az alacsony nyugdíjjal. Emiatt az idősek családtagjaik anyagi támogatására szorulnak. Erre a kihívásra ad választ az egészségpénztári társkártya: így az egész család – a nagyszülőtől a gyermekekig – élvezheti az szja-visszatérítésnek köszönhető olcsóbb ellátást.

Egyet fizet, kettőt kap!
Társkártya-akciót hirdet a Patika-csoport a Patikanap alkalmából. Azok, akik június 7. és augusztus 31. között két társkártyát rendelnek – akár már meglévő társkártyáik mellé – az egyik kártyát ajándékba kapják. Ezzel szeretné a Multi-Pay® két partnerkasszája, a Patikapénztár és az Új Pillér Egészségpénztár mindenki számára könnyebbé tenni a szeretteiről való gondoskodást. Rendelje meg akciós társkártyáit és tegye további két közeli hozzátartozója számára lehetővé, hogy 20%-ot spóroljon az egészségügyi kiadásain.

A társkártya nemcsak a patikakártyán levő megtakarítás szeretteinkkel való megosztását jelenti, hanem jelképezi azt, ami az életben a legfontosabb. Gondoskodni valakiről, szavak nélkül elmondani neki, milyen fontos, hogy még sokáig egészségben, velünk éljen.

Ha Ön még nem egészségpénztári tag, lépjen be most – a belépési nyilatkozatért kattintson ide vagy ide – és használja ki azonnal a kedvezményes társkártya-akciót! Ezután meglévő Multi-Pay® kártyájával is költheti az egészségpénztári egyenlegét. Amennyiben kérdése van a belépéssel, illetve a két pénztárral kapcsolatban, küldje el nevét és telefonszámát az ugyfelszolgalat@patikapenztar.hu e-mail címre, kollégáink 48 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot. A levél tárgyaként kérjük, hogy írja be: társkártya-akció.

Mivel a társkártya a főkártya teljes egyenlegét elérhetővé teszi a társkártya tulajdonos számára, így a társkártya tulajdonos éppoly szabadon vásárolhat, vehet igénybe egészségügyi ellátást, mint bármelyik patikakártya tulajdonos. A családtagok egymástól függetlenül, különböző helyszíneken akár egyazon időben is használhatják kártyájukat.

Lesújtó magyar adat

Vissza

Multi-Pay® Zrt.
Székhely:
1022 Budapest, Bimbó út 18.
Ügyfélszolgálat: (06 1) 210 9797
Telefon: (06 1) 210 9774
E-mail cím:
multi-pay@multi-pay.hu
Bankszámlaszám:
10702019-65910144-51100005
 
Mg Főzi Főzelékgyár
ételfogyasztás
Budapest
Campona Bevásárlóközpont
I. emelet
Copyright © Multi-Pay Zrt. Minden jog fenntartva.
map0_0 map1_off map2_off map3_off map4_off map5_off map1_on map2_off map3_off map4_off map5_off map0 map2_on map1_off map3_off map4_off map5_off map0 map3_on map1_off map2_off map4_off map5_off map0 map4_on map1_off map2_off map3_off map5_off map0 map5_on map1_off map2_off map3_off map4_off map0 map0_0 map1_off map2_off map3_off map4_off map5_off