Fényképes élménybeszámoló a Vingardium Borfesztiválról (2017.09.01)

Szeptember első hétvégéjén különleges családi program zajlott az Erzsébetligetben, ahol a Multi-Pay® partnerpénztárai, a Patika és Új Pillér Egészségpénztár is részt vett. Hogy miért támogatjuk egészségpénztárként a borfesztivált? Mert a Vingardium szervezői számára is kiemelten fontos, hogy felhívják a családok figyelmét a felelős gondolkodás számos aspektusára, például a környezettudatosságra (a fesztivált zölden szervezték), az egészséges táplálkozásra, a rendszeres mozgás és az öngondoskodás fontosságára. Ehhez csatlakozott a Patika-csoport. A standunknál igazi fesztiválhangulat volt péntek délutántól vasárnap estig, a Vingardium zárásáig. A közös családi élmény és a csodálatos gasztrokaland mellett a fesztivál látogatói hasznos információkkal gazdagodtak az egészséges életvitelt szolgáló és államilag támogatott megtakarítási lehetőségről, amelyből finanszírozhatók különböző egészségügyi szolgáltatások sorban állás és hálapénz nélkül. Az alig egy éve bevezetett önsegélyező szolgáltatások is sokakat érdekeltek. Az egészségpénztár kibővített szolgáltatásai szinte minden élethelyzetre, minden család számára tartogatnak lehetőségeket a gyerekvállalás előtt állóktól a kisgyerekesekig, a lakáshitelt fizetőktől az idős szüleikről gondoskodókig. Számtalan lehetőség, amellyel könnyíthetünk a családi kiadásokon, hogy még több maradhasson a Vingardiumhoz hasonló családi kiruccanásokra, közös élményekre, ahol az édesanyák kipróbálhatták a pilates órát, a kicsik Baci Lacival és Tisztaság Tündérrel tölthették az időt a gyermekjátszóban vagy Kovácsovics Fruzsina dalait élvezhették. Volt bábjáték, Hintayo, öko játszóház, a nagyobbak a slackline-on próbálhatták ki ügyességüket vagy a társasjáték-parkban szórakozhattak miközben a szülők közel harminc pincészet boraiból kóstolhattak és a különleges gasztronómiai kiállítók között válogathattak. Este sem nyugodott a liget: a Cimbaliband, Gájer Bálint vagy a The Carbonfools tették feledhetetlenné az iskolakezdés előtti utolsó hétvégét.

Ha lemaradt a fesztiválhétvégéről, de nem szeretne lemaradni az öngondoskodással és egészségpénztári tagsággal kapcsolatos infókról, iratkozzon fel a Patika-csoport hírlevelére.

Kattintson fényképes élménybeszámolónkért

Vissza

Multi-Pay Zrt.
Székhely:
1022 Budapest, Bimbó út 18.
Ügyfélszolgálat: (06 1) 210 9797
Telefon: (06 1) 210 9774
E-mail cím:
multi-pay@multi-pay.hu
Bankszámlaszám:
10702019-65910144-51100005
Copyright © Multi-Pay Zrt. Minden jog fenntartva.
map0_0 map1_off map2_off map3_off map4_off map5_off map1_on map2_off map3_off map4_off map5_off map0 map2_on map1_off map3_off map4_off map5_off map0 map3_on map1_off map2_off map4_off map5_off map0 map4_on map1_off map2_off map3_off map5_off map0 map5_on map1_off map2_off map3_off map4_off map0 map0_0 map1_off map2_off map3_off map4_off map5_off