Töltődjön fel akciósan a multipayes egészségzsebből (2020.11.01)

Az egészségpénztári megtakarítás nemcsak gyógyszertárakban, magánorvosi rendelőkben költhető, hanem bizonyos wellness szállodákban is az ott kínált gyógyászati szolgáltatásokra. A COVID-19 megakadályozza a külföldi kikapcsolódásokat, de a család őszi-téli feltöltődéséhez a Multi-Pay egészségpénztári partnerei is hozzájárulnak most.

Az egészségpénztári szolgáltatók palettáját színesíti a hévízi Hotel Európa fit****, amely nyitás óta nagy hangsúlyt fektet arra, hogy minden korosztály számára megteremtse a gyógyulás és a jóllét feltételeit. 

Hévíz városa 2015 nyarán a Hévízi-tó gyógyhatására alapozott terápiák akkreditálása érdekében saját védjegyet hozott létre. A Hévízi Tradicionális Kúra Hungarikum, alapja a hévízi gyógyvíz, amely gazdag ásványianyag-tartalmának köszönhetően különösen hatékony mozgásszervi megbetegedések kezelésében.

A kúrával kapcsolatos minősítési oklevelet a Hotel Európa fit**** is megkapta, mely rendelkezik a tradicionális gyógymódok technikai és személyzeti hátterével, Dr. Moll Veronika reumatológus főorvos vezetésével.

Medical wellness

A szálloda nemrég új köntösbe öltöztette kúratermékét és bevezette az egészségpénztári számlára is elszámolható medical wellness ajánlatait.

A medical wellness tradicionálisan az egészséges életvitel módszereit kombinálja a gyógyászati tevékenységekkel. Tulajdonképpen, orvosilag ellenőrzött wellness program, amely a hagyományos gyógymódtól abban is eltér, hogy mindig az egyén áll a középpontjában és meghatározó eleme a prevenció.

A következő, a hotelben megtalálható, gyógyító és medical wellness kezelések számolhatók el egészségpénztári számlára:

 • Gyógymasszázs
 • Fizikóterápia
 • Gyógytorna
 • Reumatológia kezelések
 • Elektroterápia
 • Aeroterápia (oxigén inhaláció, sókamra)
 • Balneoterápia

Speciális csomagajánlatok egészségpénztári tagoknak

A Patika-csoport pénztártagjai a PATIKA promóciós kódot megadva 5%-os kedvezménnyel foglalhatók a következő csomagajánlatok 2020. november 1. és december 22. között, illetve 2021. január 3. és március 12. között: europafit.hu

Az egészségmegőrző kezelések nemcsak a szépkorúak, hanem a fiatalabb generáció számára is vonzóak lehetnek. A szálloda vendégeit a szállodai tartózkodás alatt nemcsak testi, hanem lelki feltöltődés várja, amelyet az aktív programok, gyógyászati és wellness kezelések, továbbá a rekreációs részlegek (uszoda- és szaunavilág) segítenek.

Kedvezmények ambuláns vendégek részére

A szállóvendégek mellett az ambuláns vendégeket is akciós gyógyászati csomagajánlatokkal várja a szálloda a fenti időszakban. Az alábbi, egészségpénztárban elszámolható csomagokat kínálja a hotel PATIKA kedvezménnyel akciós áron:
Szakorvosi vizsgálat és orvos által ajánlott

 • 6 gyógykezelés 47 900 Ft helyett: 39 900 Ft,
 • 10 gyógykezelés 79 900 Ft helyett: 59 900 Ft,
 • 20 gyógykezelés 149 900 Ft helyett: 99 900 Ft.

Vitalium Laser Centre

A gyógyászat és a szépségápolás mellett a Vitalium Laser Centre is fontos szerepet játszik az Európa fit életében. Magyarországon egyedüli szállodaként többfunkciós lézerközpontot indított azzal a céllal, hogy

 • magas színvonalú nőgyógyászati intimlézerkezeléseket,
 • bőrgyógyászati lézerkezeléseket, illetve
 • horkolást megszüntető kezeléseket biztosítsanak vendégeik számára.

Ezek mindegyike elszámolható az egészségpénztárban.

Fotó: pexels.com


Vissza

Multi-Pay Zrt.
Székhely:
1022 Budapest, Bimbó út 18.
Ügyfélszolgálat: (06 1) 210 9797
Telefon: (06 1) 210 9774
E-mail cím:
multi-pay@multi-pay.hu
Bankszámlaszám:
10702019-65910144-51100005
Copyright © Multi-Pay Zrt. Minden jog fenntartva.
map0_0 map1_off map2_off map3_off map4_off map5_off map1_on map2_off map3_off map4_off map5_off map0 map2_on map1_off map3_off map4_off map5_off map0 map3_on map1_off map2_off map4_off map5_off map0 map4_on map1_off map2_off map3_off map5_off map0 map5_on map1_off map2_off map3_off map4_off map0 map0_0 map1_off map2_off map3_off map4_off map5_off