Egészségpénztári akció különleges ajánlattal (2020.10.01)

A befizetési akcióban résztvevők annál jelentősebb összeget nyernek meg egészségükre és a COVID-19 elleni védekezés költségeinek fedezésére, minél többet fizetnek be. A novemberi befizetési akcióban a munkáltatói tagdíj-kiegészítésből is magasabb összeg kerül a pénztártag számlájára és a célzott támogatást kapó munkavállalóknak is megéri egyénileg magasabb összeggel feltölteni egészségpénztári számlájukat.

A Multi-Pay stratégiai partnerei, a Patika és az Új Pillér Egészségpénztár évek óta meghirdetetik a befizetési akciót, amely keretében a Pénztár a működési költség jelentős hányadát átengedi a tagjainak. Az akció minden egyéni befizetésre és a munkáltatói tagdíj-hozzájárulásra vonatkozik.

Érdemes az év végi prémiumnál, pulykapénznél is számolni a pénztárral, és kihasználni akár a novemberi befizetési akciót is. Bár a munkáltatói tagdíj-hozzájárulás bérként adózik, a 20%-os szja-visszatérítés miatt jobban jár a munkavállaló, ha a vállalat az egészségcélú juttatással ismeri el a teljesítményét. Különösen a mostani járványhelyzetben és novemberben, amikor a pénztár működési költsége sem csökkenti a hozzájárulás nagy részét.

Ne feledje, 2019. január 1. óta a munkavállaló a munkáltatói tagdíj-hozzájárulás összegére is érvényesítheti az egyéni befizetések után járó, évi legfeljebb 150 ezer forintos szja-kedvezményt.

A kedvezmény jár

  • minden egyénileg befizetett forint után (20%),
  • a munkáltatói tagdíj-hozzájárulásra (20%),
  • a pénztári számlán 24 hónapra lekötött megtakarításra (10%),
  • és az év során igénybe vett, és az orvos által kiállított egészségtervvel igazolt prevenciós szolgáltatások ára után (10%).

A négy kedvezmény együttesen nem haladhatja meg a 150 ezer forintot. Ha a pénztártag csupán az egyéni és munkáltatói tagdíj-befizetések után veszi igénybe a jóváírást és szeretné kihasználni annak maximális összegét, az év során összesen 750 ezer forintnak kell a számlájára érkezni.

Különleges pénztári ajánlat az idei akcióban

A Wáberer Medical Center (WMC) a Patika és Új Pillér tagjai számára az októberben és novemberben foglalt vizsgálatokra az alábbi kedvezményeket kínálja:

  • 15% kedvezmény a kardió CT vizsgálatokra
  • 10% kedvezmény kardiológiai szakorvosi vizsgálatra

A hirtelen jelentkező mellkasi fájdalom ijesztő jelenség, és helyesen, ha azonnal orvoshoz fordulunk vele. A WMC szakambulanciáján célzott kardiológiai vizsgálatokkal azonosítják a mellkasi fájdalom eredetét. Az egészségközpont legfontosabb célja, hogy a legveszélyesebb okot, a koszorúér-betegséget azonosítsa, vagy kizárja és ezzel életeket mentsen meg.

Szeptember elején – több hónapos tesztüzem után – nyílt meg az egészségpénztár szerződött partnerének kardiológiai centruma, a Wáberer Medical Center kategóriateremtő privát szívgyógyászati központja. A korszerű – hazai és nemzetközi – ellátási protokollok mentén létrehozott központban számos, a privát ellátásban eddig nem vagy csak rendkívül kevés helyen elérhető szolgáltatást kínálnak: a szívritmuszavarok, és a mellkasi fájdalom részletes kivizsgálásától a rendszeres pacemaker-felülvizsgálatokig. A központ hat szakambulanciája, illetve szív-MR, kardio- és koronária-CT készítésére is alkalmas, emelt szintű képalkotó diagnosztikai háttere a kardiológiai páciensek teljes körű szűrését, ellátását és utánkövetését biztosítja.

Fotó: freepik.com


Vissza

Multi-Pay® Zrt.
Székhely:
1022 Budapest, Bimbó út 18.
Ügyfélszolgálat: (06 1) 210 9797
Telefon: (06 1) 210 9774
E-mail cím:
multi-pay@multi-pay.hu
Bankszámlaszám:
10702019-65910144-51100005
Copyright © Multi-Pay Zrt. Minden jog fenntartva.
map0_0 map1_off map2_off map3_off map4_off map5_off map1_on map2_off map3_off map4_off map5_off map0 map2_on map1_off map3_off map4_off map5_off map0 map3_on map1_off map2_off map4_off map5_off map0 map4_on map1_off map2_off map3_off map5_off map0 map5_on map1_off map2_off map3_off map4_off map0 map0_0 map1_off map2_off map3_off map4_off map5_off