Multipayes segítség a cégeknek (2020.06.04.)

Térítésmentesen megújítjuk az idén lejáró Multi-Pay kártyákat minden munkáltatói partnerünk számára függetlenül attól, hogy mekkora összegű és milyen juttatásokat biztosít munkavállalóinak. Ezzel a dolgozóknak is lehetőségük nyílik arra, hogy az évekkel ezelőtt kapott és még nem felhasznált cafeteriaforintokat zökkenőmentesen költhessék.

Normál esetben a Multi-Pay kártya megújítását a munkáltató kezdeményezheti, és a kártyagyártás díját a munkáltatói szerződés határozza meg. Májusi akciónk keretében azonban minden munkáltatói partnerünknek felajánlottuk, hogy az állományában lévő és multipayes egyenleggel rendelkező munkavállalói számára térítésmentesen legyártjuk az új kártyákat ezzel is segítve a koronavírus-járvány hatására nehéz helyzetbe került vállalatokat.  

Abban az esetben, ha a munkáltató nem kéri a kártya megújítását, vagy a kártyabirtokos már nem dolgozik annál a munkáltatónál, akitől a kártyát kapta, a kártya újragyártása egyénileg is igényelhető írásban. Az ehhez szükséges formanyomtatvány megtalálható a www.multi-pay.hu oldalon a Letölthető nyomtatványok között. A kártyamegújítás díja 1500 forint. Ha a magánszemély egészségpénztári (Patikapénztár vagy Új Pillér Egészségpénztári) egyenleggel rendelkezik, a jövőben patikakártyát vagy újpilléres egészségkártyát fog kapni, aminek a díja szintén 1500 forint.

A kártyagyártás az összeg beérkezését követőn indul. A részletekről az ugyfelszolgalat@patikapenztar.hu, az ugyfelszolgalat@ujpiller.hu vagy az ugyfelszolgalat@multi-pay.hu címen érdeklődhet.  

Amennyiben a Multi-Pay kártya lejárata utáni hat hónapot követően a kártyabirtokos nem rendelkezik érvényes kártyával, a kártyán lévő egyenlegek a továbbiakban nem költhetőek. Ez alól kivételt csak az egészségpénztári egyenlegek jelentenek, amelyek felhasználása korlátlanul biztosított.

A COVID-19 járvány okozta gazdasági nehézségek ellensúlyozása érdekében csökkentett szociális hozzájárulási adó szintén megtakarítást jelent a cégek számára 2020. július 1-től. Többek között kedvezőbb lesz néhány Multi-Pay kártyával költhető céges juttatás adóterhe.

Multi-Pay kártyával költhető céges juttatások, amelyek adója 35,99%-ra csökken július 1-től

A csekély értékű ajándék minden időszakban jól használható bérkiegészítés, hiszen akár élelmiszerre, akár tisztítószerekre költhető, de jól jön akkor is, ha a digitális taneszközök megvásárlásához hiányzik a családi költségvetésből. A korlátlan célra elkölthető összeget a munkatársak és azok közeli hozzátartozói is megkaphatják. A juttatás egy főre jutó maximális összege 16 100 forint/év.

A gyógyszerre, gyógyászati segédeszközre költhető multipayes egészségpénztári juttatás a vállalat társadalmi felelősségvállalási célkitűzéseinek sorába is beilleszthető, különösen most, amikor a lakosság jelentős hányada többet költ vitaminokra, fertőtlenítőszerekre, arcmaszkra, hogy megőrizze egészségét és óvja környezetét is a vírustól. A juttatással (célzott támogatással) finanszírozható a munkavállalók gyógyszer- és gyógyászati segédeszköz-vásárlása, magánegészségügyi ellátása, akár a COVID-19 szűrés ára is. Korlátlan összegben adható a cafeteriarendszerbe illesztve, illetve azon kívül is.

Borítókép: freepik.com


Vissza

Multi-Pay® Zrt.
Székhely:
1022 Budapest, Bimbó út 18.
Ügyfélszolgálat: (06 1) 210 9797
Telefon: (06 1) 210 9774
E-mail cím:
multi-pay@multi-pay.hu
Bankszámlaszám:
10702019-65910144-51100005
Copyright © Multi-Pay Zrt. Minden jog fenntartva.
map0_0 map1_off map2_off map3_off map4_off map5_off map1_on map2_off map3_off map4_off map5_off map0 map2_on map1_off map3_off map4_off map5_off map0 map3_on map1_off map2_off map4_off map5_off map0 map4_on map1_off map2_off map3_off map5_off map0 map5_on map1_off map2_off map3_off map4_off map0 map0_0 map1_off map2_off map3_off map4_off map5_off