Egészségpénztári támogatást adó cégek figyelmébe! (2020.01.01)

Januártól már kedvező árú és feltételű egészségbiztosítási csomagok is megtalálhatók a Patika-csoport egészségpénztárainak kínálatában. Biztosítson munkatársainak minőségi egészségügyi ellátást 38,35%-os adózással akár a cafeteriarendszerbe építve, akár azon kívüli juttatásként.

Az állami egészségügy komoly gondokkal küzd – hálapénz, több hónapos várólisták, orvos- és ápolóhiány, az egészségügyi dolgozók bérének csekély emelkedése –, ezért egyre többen keresik a gyógyulást a magánszférában. Nem véletlen, hogy ma ez a legdinamikusabban fejlődő iparág Magyarországon.

A vállalat legnagyobb értéke a rendelkezésére álló humánerő: az egészséges, boldog, kreatív munkavállaló, aki hatékonyan hozzájárul a cég sikereihez, pozitív miliőt teremt a környezetében. Ezt pusztán béremeléssel nem lehet elérni, viszont gondoskodással, a biztonság megteremtésével igen. Ennek lehet az egyik eszköze a vállalat által nyújtott egészségbiztosítás, amely a gyors és hatékony orvosi ellátást garantálja hálapénz és a munkavállaló pluszkiadása nélkül.

Egészségbiztosítás: egészségpénztáron keresztül a legkedvezőbb

Egészségbiztosítással a vállalat a biztosítás tényleges havi díjánál lényegesen nagyobb értéket ad a munkatársainak, hiszen a csoportos konstrukció az egyéninél is jobb feltételeket képes nyújtani: a biztosítók általában kedvezőbb áron több szolgáltatást kínálnak, és a kórelőzmények sem feltétlen kizáró tényezők, ahogyan ez a Patika-csoport által 2020 januárjától kínált biztosítási konstrukciókra is igaz.

És többet ad azért is, mert a biztosítás által fedezett kockázati limitek – a ténylegesen elvégzett vizsgálat vagy kezelés ára – lényegesen magasabb, mint a havi díj. (Becslések szerint 2017-ben szolgáltatásfinanszírozó egészségbiztosítás terhére mintegy 9 milliárd forintot fizettek ki a biztosítók a különböző egészségügyi szolgáltatásokra és vizsgálatokra.)

Függetlenként a Patika-csoport pénztárai a biztosítási piacon fellelhető legjobb minőségű és feltételű szolgáltatásra szerződtek az Allianz Hungária Biztosítóval és további biztosítókkal is folynak tárgyalások.

Az Allianz Hungária Biztosító által kínált célzott egészségbiztosítási csomagok a Patika-csoport munkáltatói partnerei számára:


A célzott szolgáltatásként kínált biztosítási konstrukció részleteit és feltételeit itt találja a Patikapénztár és Új Pillér Egészségpénztár oldalán.

Hogyan köthető a dolgozókra egészségbiztosítás célzott patikás támogatásként?

Már nyújtok patikás célzott támogatást

Amennyiben Ön 2020-ban érvényes célzott támogatási szerződéssel rendelkezik, nem kell mást tennie, mint jeleznie felénk, hogy módosítani szeretné meglévő szerződését. Igény szerint lehetőség van a korábbi elemek megtartása mellett kiegészíteni a szerződést az egészségbiztosítási szolgáltatással vagy új megállapodást kötni.

A patikás szerződést ITT, az újpilléres nyomtatványt ITT töltheti le. Amennyiben kérdése van, keresse Pálffy Brigittát a biztositas@patikapenztar.hu vagy a biztositas@ujpiller.hu e-mail-címen.

Még nem állok szerződésben a Patika-csoport pénztáraival

A célzott támogatás nyújtásának feltétele, hogy a munkáltató megkösse a pénztárral a támogatói szerződést, amelyben rendelkezik a támogatott szolgáltatásról, a támogatási összegről és a támogatás igénybevételének feltételeiről.

A patikás szerződést ITT, az újpilléres nyomtatványt ITT töltheti le. Amennyiben kérdése van, keresse Pálffy Brigittát a biztositas@patikapenztar.hu vagy a biztositas@ujpiller.hu e-mail-címen.

Fotó: unsplash.com


Vissza

Multi-Pay® Zrt.
Székhely:
1022 Budapest, Bimbó út 18.
Ügyfélszolgálat: (06 1) 210 9797
Telefon: (06 1) 210 9774
E-mail cím:
multi-pay@multi-pay.hu
Bankszámlaszám:
10702019-65910144-51100005
Copyright © Multi-Pay Zrt. Minden jog fenntartva.
map0_0 map1_off map2_off map3_off map4_off map5_off map1_on map2_off map3_off map4_off map5_off map0 map2_on map1_off map3_off map4_off map5_off map0 map3_on map1_off map2_off map4_off map5_off map0 map4_on map1_off map2_off map3_off map5_off map0 map5_on map1_off map2_off map3_off map4_off map0 map0_0 map1_off map2_off map3_off map4_off map5_off