Idén is adjon Multi-Pay® étkezési juttatást a tanulóinak (2020.01.01)

A Multi-Pay® 2020-ban is kényelmes és NAV-kompatibilis megoldást ígér: az étkezési hozzájárulást külön alszámlán kezeli, amely lehetővé teszi a pénz dedikált költését az elfogadóhelyeken. Az országszerte több mint 3000 üzlet listáját ITT találja, de igény esetén lehetséges, hogy egy, a munkáltató által megjelölt elfogadóhelyre korlátozódjon az ételfogyasztási egyenleg költése.

Számtalan cég alkalmaz gyakornokokat, ösztöndíjas diákokat, akiknek a törvényi előírás szerint étkezési juttatást is kell biztosítania: a gyakorlati képzési napokon minden tanulónak egyszeri kedvezményes étkezést vagy étkezési költségeihez természetbeni hozzájárulást kell adni. A diákok által kedvelt juttatásnak számtalan– törvényi, kényelmi és gyakorlati – elvárásnak kell megfelelnie. Ilyen például, hogy ez az összeg a törvényben meghatározott célra költhető: a diákok szigorúan csak és kizárólag fogyasztásra kész élelmiszert vásárolhatnak az adómentesen adható forrásból.

A munkáltató számára fontos az is, hogy kényelmesen – kevés adminisztrációval és rárakódó költséggel – biztosítsa a támogatást, míg a diákok szeretnék biztonságosan és egyszerűen költeni lehetőleg minél több üzletben. 2019 során a Multi-Pay® kártya bizonyította, hogy minden elvárásnak megfelel: közel 3 ezer diák és gyakornok étkezett az év során Multi-Pay® kártyával.

A munkáltatók számára online feltöltési felületet alakítottunk ki, hogy egyszerűen és gyorsan biztosíthassák a juttatást. Általában a cégek havonta egyszer utalnak, de előfordul, hogy a vállalat az egész évben foglalkoztatott diák számára egyben tölti fel a támogatást.

Miért éri meg?

  • Nem kell bajlódni az utalványok nyilvántartásával, tárolásával, kiosztásával.
  • A vállalat könnyen kezelhető, ügyfélbarát elektronikus felületen intézheti a juttatással kapcsolatos mindennapi teendőit, töltheti fel a havi bevallásokat, ellenőrizheti a teljesítéseket.
  • A számla alapján utalt összeget a diákok két munkanapon belül költhetik.
  • A fiatalok szeretik a modern fizetőeszközt, amellyel könnyedén költhetik az étkezési támogatást.
  • Elvesztés esetén a Multi-Pay® kártya pótolható, az elvesztett kártya letiltható, az új kártyával pedig újra költhető az egyenleg.

Fotó: pexels.com


Vissza

Multi-Pay® Zrt.
Székhely:
1022 Budapest, Bimbó út 18.
Ügyfélszolgálat: (06 1) 210 9797
Telefon: (06 1) 210 9774
E-mail cím:
multi-pay@multi-pay.hu
Bankszámlaszám:
10702019-65910144-51100005
Copyright © Multi-Pay Zrt. Minden jog fenntartva.
map0_0 map1_off map2_off map3_off map4_off map5_off map1_on map2_off map3_off map4_off map5_off map0 map2_on map1_off map3_off map4_off map5_off map0 map3_on map1_off map2_off map4_off map5_off map0 map4_on map1_off map2_off map3_off map5_off map0 map5_on map1_off map2_off map3_off map4_off map0 map0_0 map1_off map2_off map3_off map4_off map5_off