Válassza jövőre is a Patika-csoport célzott támogatását! (2019.10.01)

Vannak juttatási lehetőségek, amelyeket a jogszabály megenged, értékes eleme lehet a munkáltatói csomagnak, mégsem kihasználtak a munkáltatók körében – hangzott el a Juttatások 2020 konferencián. A rendezvény az alapok felfrissítése mellett innovatív szolgáltatói megoldásokkal és új koncepciókkal támogatta a résztvevők munkáját.

Bár még az őszi adótörvény csomag befolyásolhatja a juttatások jövő évi adókörnyezetét, érdemes időben elkezdeni a jövőre tervezett juttatási csomagok kialakítását. Ezt vallja az a közel 100 szakember, akik a Cafeteria TREND Juttatások 2020 című konferencián egy egész napon keresztül az év végi juttatások és a jövő évi kínálat kidolgozásával foglalkoztak.

Fata László juttatási szakértő többek között beszélt az adómentesen adható munkásszállás-juttatás gyakorlati megvalósításáról és a biztosítási termékekről is. – Egy jól megválasztott biztosítás akár egyes meghatározott juttatásként 38,35%-os kedvező közteherrel is adózhat – emelte ki és hozzátette: egy jól tervezett, szabályozott juttatási rendszer sok váratlanul felmerülő problémát kivédhet, például az olyat, mint idén a szociális hozzájárulási adó évközi változása volt, amely sok munkáltatónak adott pluszfeladatot.

Az adótörvényben évek óta létező, kedvező adózású egészségpénztári célzott szolgáltatás tartalommal való megtöltésére mutatott példát a Patika-csoport – melynek tagja a Multi-Pay® is. Előadásában Vargha László pénzügyi vezető konkrét példával illusztrálta, hogy a 38,35%-os közteherrel adható támogatás milyen széles keretrendszert biztosít a munkáltatók számára többek közt egészségcélú juttatások megvalósítására. Éppen ezért a célzott támogatás megoldást kínál napjaink számos munkaerő-piaci kihívására a toborzástól kezdve a fluktuációcsökkentésen át a munkavállalók hatékonyságának növeléséig, így a jövő évi juttatási csomag kialakításánál mindenképp érdemes számolni vele. Patika-csoportnál kialakított szolgáltatási modell mind a munkavállalók, mind a munkáltatók számára kényelmes, átlátható és lehetővé teszi akár a kötelező foglalkozásegészségügyi feladat hatékony ellátását, akár a vállalat CSR programjába illeszthető szűrőcsomag biztosítását, vagy mindkettőt együtt. Alkalmas a munkavállalói teljesítmények differenciált elismerésére, de a gondoskodó vállalati márka erősítésére is. Büszkék vagyunk arra, hogy idén, az első félév során a célzott támogatásra szektorszinten befolyó 611 millió forint egyharmada érkezett hozzánk. Munkáltatói partnereink és az ő pénztártag munkavállalóik elégedettségét mutatja, hogy a célzott támogatást idén nyújtók szinte kivétel nélkül jövőre is élnek a lehetőséggel, de már számos új cég is érdeklődik a támogatási feltételekről. Legtöbben dolgozóik minőségi egészségügyi ellátásához szeretnének hozzájárulni ily módon, hiszen igény esetén a Patika-csoport betegútszervező platformot is kínál.

Fotó: unsplash.com


Vissza

Multi-Pay® Zrt.
Székhely:
1022 Budapest, Bimbó út 18.
Ügyfélszolgálat: (06 1) 210 9797
Telefon: (06 1) 210 9774
E-mail cím:
multi-pay@multi-pay.hu
Bankszámlaszám:
10702019-65910144-51100005
 
Mg Főzi Főzelékgyár
ételfogyasztás
Budapest
Campona Bevásárlóközpont
I. emelet
Copyright © Multi-Pay Zrt. Minden jog fenntartva.
map0_0 map1_off map2_off map3_off map4_off map5_off map1_on map2_off map3_off map4_off map5_off map0 map2_on map1_off map3_off map4_off map5_off map0 map3_on map1_off map2_off map4_off map5_off map0 map4_on map1_off map2_off map3_off map5_off map0 map5_on map1_off map2_off map3_off map4_off map0 map0_0 map1_off map2_off map3_off map4_off map5_off