Új vezérigazgató a Multi-Pay Zrt. élén (2019.06.01)

2019. május 1-től Nagy Sándort nevezték ki a Multi-Pay Zrt. új vezérigazgatójának. A szakember tanácsadóként régóta segíti a vállalat munkáját, mostantól pedig az operatív vezetés is a feladatai közé tartozik.

Szakmai karrierje során Nagy Sándor számtalan cég nyereséges működéséhez járult hozzá pénzügyi tapasztalataival. Több mint egy évtizedig volt a Magyar Honvédség pénzügyi vezetője, majd az Óbuda-Kalász Beton Kft.-nél töltött be gazdasági vezető pozíciót, később a Robert Bosch Kft. főkönyvelőjeként tevékenykedett és számviteli vezetőként dolgozott az S. V. Saxum Kft.-nél. 2000 szeptemberétől saját cégén keresztül segítette társadalmi szervezetek – szakmai érdekképviseletek, alapítványok–, nonprofit, valamint termelő és kereskedelmi tevékenységet folytató társaságok gazdasági tevékenységét. Nagy Sándor a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) felügyelőbizottságának tagja.

Az új vezérigazgató célja, hogy a 100%-ban hazai tulajdonban lévő Multi-Pay Zrt.-t új növekedési pályára állítsa. Fontos feladatának tekinti a több kereskedelmi vállalatnál már bizonyított ajándékkártya-üzletág további bővítését és a Hűséges vagyok program újraértelmezését.

– A Multi-Pay-nél minden szükséges tudás rendelkezésre áll ahhoz, hogy partnerei optimális ráfordítással a lehető legtöbb új vevőt érjék el, hatékonyan növeljék a cég márkaértékét, ezáltal pedig az egyre élesebb piaci versenyben is biztosan megtartsák régi vásárlóikat – nyilatkozta Nagy Sándor kinevezése kapcsán. Hozzátette: az ajándékutalvány ma már vitathatatlanul vevői elvárás, amelyet a kereskedelmi láncok ágazattól függetlenül igyekeznek kiszolgálni. Az alkalomra szabható elektronikus utalvány a kasszáknál tetszőleges összeggel feltölthető és később az egyenleg tetszőleges részletekben költhető, így maximális szabadságot biztosít az ajándékozónak és a megajándékozottnak is. A Multi-Pay® kártya szinte bármely típusú POS-terminálon lehúzható, ehhez csupán a terminál beállítására van szükség. A kártyaterhelést saját engedélyezési háttérrendszer támogatja, ami a szolgáltatás árazását lényegesen kedvezőbbé teszi más hasonló megoldásokhoz képest. Ezáltal akár a legkisebb üzletek számára is megengedhetővé válik az innováció.

2019-ben a többfunkciós kártya a legkényelmesebb, a jogszabályi feltételeknek is megfelelő eszköz arra, hogy a vállalatok biztosítsák a diákok számára törvényben előírt étkezési juttatást. Az étkezési hozzájárulást külön alszámlán kezeli, amely lehetővé teszi a pénz dedikált költését. A munkáltatók online feltöltési felületen, havi egyszeri utalással biztosíthatják a támogatást, amelyet a diákok kényelmesen költhetnek számos élelmiszerláncnál és étkezőhelyen, valamint arra is van lehetőség, hogy egy a munkáltató által megjelölt elfogadóhelyre korlátozódjon az ételfogyasztási egyenleg költése.

Fotó: freepik.com


Vissza

Multi-Pay® Zrt.
Székhely:
1022 Budapest, Bimbó út 18.
Ügyfélszolgálat: (06 1) 210 9797
Telefon: (06 1) 210 9774
E-mail cím:
multi-pay@multi-pay.hu
Bankszámlaszám:
10702019-65910144-51100005
 
Mg Főzi Főzelékgyár
ételfogyasztás
Budapest
Campona Bevásárlóközpont
I. emelet
Copyright © Multi-Pay Zrt. Minden jog fenntartva.
map0_0 map1_off map2_off map3_off map4_off map5_off map1_on map2_off map3_off map4_off map5_off map0 map2_on map1_off map3_off map4_off map5_off map0 map3_on map1_off map2_off map4_off map5_off map0 map4_on map1_off map2_off map3_off map5_off map0 map5_on map1_off map2_off map3_off map4_off map0 map0_0 map1_off map2_off map3_off map4_off map5_off