Multi-Pay® kártyával is költhető a célzott támogatás (2019.03.01)

A multipayes munkáltatói partnereink közül nagyon sokan döntöttek úgy, hogy a jövőben Multi-Pay® kártyán biztosítják munkavállalóik számára az egészségpénztári célzott támogatást. Az első két hónap tanúsága szerint a rendszer jól startolt.

Munkáltatói tagjaink többsége felismerte a célzott támogatásban rejlő előnyöket, amelynek köszönhetően idén is költséghatékony módon tudják támogatni munkavállalóik egészségcélú költéseit. A Patika-csoport egészségpénztárainak oldalán letölthető keretszerződés alapján mindenki könnyen össze tudja állítani a számára legkedvezőbb konstrukciót, a munkavállalók pedig könnyedén tudják meglévő Multi-Pay® kártyájukkal költeni a támogatást. Azoknak a dolgozóknak, akik korábban nem részesültek multipayes juttatásban, rövid időn belül legyártjuk a megszemélyesített többzsebes kártyát.

Céges célzott támogatás: lépéselőnyben a Patika-csoport

A cafeteriarendszer átalakítását követően a multipayes munkáltatók is válaszút elé kerültek: hogyan tudják költséghatékony módon biztosítani munkavállalóik számára a béren felüli juttatásokat. A versenyből egyértelműen az egészségpénztári célzott támogatás került ki nyertesen, a pénztárak közül pedig a Patika-csoport kasszái – a Patika és az Új Pillér Egészségpénztár – lettek a befutók. Naponta 5–10 új szerződés érkezik hozzánk – az év első két hónapjában több mint száz munkáltatói szerződést kötöttünk –, és a szolgáltatás kapcsán 1000 felett van már a pénztárakba újonnan belépők száma. Az elmúlt két hónapban az is kiderült, hogy az évek óta sikeresen működő multipayes kártyatechnológia kiállta a célzott támogatás próbáját is.

Gyakorlati tudnivalók a csatlakozáshoz

A Multi-Pay® eddigi munkáltatói partnereinek első lépésben azt kell eldönteniük, hogy a Patika vagy az Új Pillér Egészségpénztáron keresztül biztosítják a támogatást. Amennyiben már eddig is tagjai voltak a csoport valamelyik pénztárának, erre a kérdésre máris válaszoltak.

A célzott támogatás általános keretszerződése letölthető bármelyik pénztár oldaláról. A dokumentum kitöltése egyszerű: a felsorolásból ki kell választani a támogatni kívánt szolgáltatást/szolgáltatásokat és meg kell adni a támogatás havi összegét. Különbség az eddigiekhez képest, hogy a célzott támogatást közvetlenül az egészségpénztár bankszámlájára kell utalni, és a bevallást – a támogatásban részesülő dolgozókat felsoroló Excel táblázatot – is közvetlenül a pénztárnak kell feltölteni.
Amennyiben olyan munkavállaló is részesül a juttatásban, aki korábban nem volt tagja az egészségpénztárnak, gondoskodni kell a beléptetésükről. A belépési nyilatkozat szintén letölthető a pénztárak oldaláról, a 4000 forintos belépési díjat pedig a munkáltató rendezheti a célzott támogatás első havi utalásakor, egy tranzakcióban.

Ezután a munkavállalók kényelmesen tudják költeni a támogatást Multi-Pay® kártyával, az egyenlegüket pedig egyéni befizetéseikkel is növelhetik. Utóbbi a munkáltatói támogatás céljától függetlenül bármely egészségpénztári szolgáltatásra költhető. A pénztárak online ügyintézési felületén a munkavállalók a nap 24 órájában ellenőrizhetik befizetéseiket, költéseiket és a munkáltatói támogatásból rendelkezésükre álló egyenlegüket.

Így teljesíthető a pénztári egyéni befizetés

Fotó: freepik.com


Vissza

Multi-Pay® Zrt.
Székhely:
1022 Budapest, Bimbó út 18.
Ügyfélszolgálat: (06 1) 210 9797
Telefon: (06 1) 210 9774
E-mail cím:
multi-pay@multi-pay.hu
Bankszámlaszám:
10702019-65910144-51100005
 
Mg Főzi Főzelékgyár
ételfogyasztás
Budapest
Campona Bevásárlóközpont
I. emelet
Copyright © Multi-Pay Zrt. Minden jog fenntartva.
map0_0 map1_off map2_off map3_off map4_off map5_off map1_on map2_off map3_off map4_off map5_off map0 map2_on map1_off map3_off map4_off map5_off map0 map3_on map1_off map2_off map4_off map5_off map0 map4_on map1_off map2_off map3_off map5_off map0 map5_on map1_off map2_off map3_off map4_off map0 map0_0 map1_off map2_off map3_off map4_off map5_off