Ott voltunk a Pozsonyi Pikniken! (2018.09.01)

Szeptember 1-jén immár tízedik alkalommal rendezték meg az újlipótvárosi kulturális fesztivált, ahol idén több mint százezer látogató fordult meg. A nyárzáró szabadtéri kavalkádon részt vett a multipayes Új Pillér Egészségpénztár is.

Az egészségpénztár számára kulcsfontosságú, hogy minél szélesebb körrel ismertesse meg az öngondoskodás fontosságát, és elterjessze azt a szemléletet, hogy az egészségpénztári megtakarítás nemcsak pénzügyi előnyöket jelent az egész család számára, hanem fontos a jóllétünkre gyakorolt haszna is. Ezért döntöttünk úgy, hogy kitelepülünk a jubileumi falunapra.

Szinte nincs olyan budapesti színház, amely ne készülne minden évben valamilyen előadással a Pozsonyi Piknikre. Idén a fesztiválozók három színpad kulturális kínálatából válogathattak, reggel tíz és este kilenc óra között több mint száz produkciót láthattak. Könyvsátrakból sem volt hiány, és a gasztroélményt keresők is bőven válogathattak a streetfood falatok között.

Az Új Pillér standján is nagy volt a kavalkád. Sokan vették igénybe az ingyenes dietetikai tanácsadást és a különböző szűrővizsgálatokat, amelyeket partnerünk, a Doktor24 segítségével nyújtottunk. Többek számára bizonyult hasznosnak a testtömegindex-, a vércukorszint- és a vérnyomásmérés.

A jelentős érdeklődés mutatja, hogy a lakosság egyre nagyobb hányada nyitott az egészségcélú öngondoskodásra, amely felfogható úgy is, mint a jövőben tervezett beavatkozásra való előtakarékosság, amelyet az állam is támogat. Ezt a trendet tükrözi az MNB friss szektorjelentése is, amelyből kiderül, hogy dinamikusan nőnek a tagok által befizetett tagdíjak, és növekszik az egészségpénztárba újonnan belépők száma is.

Sikeres első félévet zárt a Patika-csoport

A Multi-Pay® kártyával is költhető Patika és Új Pillér Egészségpénztár sikeres első félévet tudhat maga mögött. Az összes befizetésben már most is megközelíti az 50%-ot az egyéni befizetések aránya, ami – a novemberi befizetési akció eddigi gyakorlatát alapul véve – év végére valószínűleg átlépi a 60%-ot is: a költség- és egészségtudatos pénztártagok már nem a munkáltatótól várják az egyenlegük feltöltését, hanem maguk szeretnék kihasználni az szja-visszatérítést. Ezzel akár 20%-ot is megspórolhatnak egészségcélú költéseikből.

A költések terén is érezhető az átrendeződés: az összes kiadáson belül több mint 22%-kal részesednek az orvosi ellátásra fordított forintok. Idén az első hat hónapba tagjaink átlag közel 31 ezer forintot hagytak az orvosnál alkalmanként. Ez viszont – ha figyelembe vesszük a jövőre beadandó szja-bevallásban érvényesíthető kedvezményt – valójában számukra mindössze 24 800 forintos kiadást jelent.


Vissza

Multi-Pay® Zrt.
Székhely:
1022 Budapest, Bimbó út 18.
Ügyfélszolgálat: (06 1) 210 9797
Telefon: (06 1) 210 9774
E-mail cím:
multi-pay@multi-pay.hu
Bankszámlaszám:
10702019-65910144-51100005
 
Mg Főzi Főzelékgyár
ételfogyasztás
Budapest
Campona Bevásárlóközpont
I. emelet
Copyright © Multi-Pay Zrt. Minden jog fenntartva.
map0_0 map1_off map2_off map3_off map4_off map5_off map1_on map2_off map3_off map4_off map5_off map0 map2_on map1_off map3_off map4_off map5_off map0 map3_on map1_off map2_off map4_off map5_off map0 map4_on map1_off map2_off map3_off map5_off map0 map5_on map1_off map2_off map3_off map4_off map0 map0_0 map1_off map2_off map3_off map4_off map5_off