Már a Buda Centerben is fizethet multipayes egészségszámláról (2018.08.01.)

A Buda Centerben alakította ki új központját az Emineo, Magyarország első mozgásszervi magánkórháza. Több mint 1300 négyzetméteren nyújtanak magas színvonalú járó- és fekvőbeteg-ellátást, a szolgáltatás ára pedig az egészségpénztári számlára is elszámolható.

A Buda Center két emeletén a hagyományos, nyitott irodatereket orvosi létesítménnyé alakították: itt fogadja pácienseit az Emineo Magánkórház. A járóbeteg-rendelők mellett két műtő, valamint egy- és kétágyas kórházi szobák segítik a betegek ellátását és a felépülését. A műtétek utáni rehabilitációt is helyben biztosítják a központ tapasztalt orvosai és terapeutái.

„Az új kórházban a lehető legmodernebb felszereltségű, világszínvonalú műtőkben láthatjuk el a betegeinket. A kórházhoz tartozik még nyolc járóbeteg rendelő, valamint gyógytorna és fizikoterápiás helyiségek. Járóbeteg rendelésben baleseti sebészet, ortopédia, teljes körű diagnosztikai szolgáltatás, és egyéb társszakmák – belgyógyászat, fül-orr-gégészet, szakpszichológusi ellátás – áll a páciensek rendelkezésére. A régi rendelő személyzete is teljes egészében átköltözött: mintegy negyven orvos és ugyanennyi asszisztens várja a gyógyulni vágyókat. Egészségügyi és Baleseti Központban megfelelő környezetben foglalkozhatunk azzal, ami a legfontosabb, a betegek gyógyításával.” – válaszolta korábban egy magazin kérdésére az Emineo alapítója Dr. Knoll Zsolt és Dr. Börzsei-Knoll Veronika.

„A főváros szívében, a Hegyalja úton elhelyezkedő irodaházban professzionális szakmai gárda segítségével alakítottuk ki az egészségügyi központot. A Buda Center így most már az egyik olyan irodaház, amely egészségügyi tevékenység ellátását is lehetővé teszi” – mondta Barabás Géza, az S IMMO magyarországi ügyvezetője.

A munkavállalók jóllétét biztosító és az egyéni öngondoskodást is segítő egészségpénztári megtakarítás támogatására jövőre is lesz lehetőségük a cégeknek a bérnél kedvezőbb adózás mellett az önkéntes pénztárakba fizetett célzott szolgáltatás formájában.

Célzott szolgáltatás az egészséges dolgozókért


Vissza

Multi-Pay® Zrt.
Székhely:
1022 Budapest, Bimbó út 18.
Ügyfélszolgálat: (06 1) 210 9797
Telefon: (06 1) 210 9774
E-mail cím:
multi-pay@multi-pay.hu
Bankszámlaszám:
10702019-65910144-51100005
 
Mg Főzi Főzelékgyár
ételfogyasztás
Budapest
Campona Bevásárlóközpont
I. emelet
Copyright © Multi-Pay Zrt. Minden jog fenntartva.
map0_0 map1_off map2_off map3_off map4_off map5_off map1_on map2_off map3_off map4_off map5_off map0 map2_on map1_off map3_off map4_off map5_off map0 map3_on map1_off map2_off map4_off map5_off map0 map4_on map1_off map2_off map3_off map5_off map0 map5_on map1_off map2_off map3_off map4_off map0 map0_0 map1_off map2_off map3_off map4_off map5_off