Koncertélmény, sportbelépő adómentes juttatásként (2018.08.01.)

Augusztusban is számtalan belföldi kulturális- és sportprogram közül válogathatunk, amelyekre a belépőt adómentes juttatásként biztosíthatja a munkáltató. Kultúrára évi 50 ezer forintig, sporteseményre összegkorlát nélkül adhat a cég 2018-ban. A Multi-Pay® megfelelő zsebébe feltöltött összegből pedig akár jövőre is vásárolhatunk az elfogadóhelyeken.

A nyári programok remek családi kikapcsolódást ígérnek azoknak, akik nincsenek szabadságon, vagy itthon töltik a pihenésüket a családjukkal, és azoknak is, akik belföldi úti célt választottak. A hatályos jogszabályok alapján a munkáltató az adóévben legfeljebb 50 ezer forinttal adómentes juttatásként támogathatja a munkavállalója kulturális kikapcsolódását, amit legegyszerűbben úgy tehet meg, ha az összeget az év során bármikor feltölti a Multi-Pay® kártyára (a részletekért kattintson ide).

A Kultúra zsebből – 6611 – többek között fizethetünk a Broadway és a Ticket Express jegyirodákban, számtalan budapesti és vidéki színház jegypénztárában (például a RAM Colosseumban, a Vígszínházban, a Pesti Színházban, a Csiky Gergely Színházban vagy a Weöres Sándor Színházban), a Líra Könyvesboltokban, a Relay és Inmedio lapárusító helyeken (a teljes listáért kattintson ide). Vásárolhatunk belépőt például a Városmajori vagy a Margitszigeti Szabadtéri Színpad bármely előadására, a négynapos Zamárdiban tartott Strand Fesztiválra, vagy bérletet a B.my.Lake Fesztiválra.

Erre költhető a kultúrajuttatás


Akkor sem kell lemondani az adómentesen adható támogatási formáról, ha valakit a sportesemények érdekelnek. A Multi-Pay ® Sportesemény alszámlára – 6622 – a munkáltató korlátlanul, a cég HR-stratégiájának megfelelően fizethet be.

És hogy mire költhető ez a juttatás? Például vehetünk jegyet Multi-Pay® kártyával az idén először Pécsre látogató HCW Magyar Pankráció szervezet bemutatójára a Ticket Expressnél. A háromórás élő show-ban szorítóba lépnek a magyar pankráció legnagyobb nevei. A Broadway Jegyirodában is költhetünk multipayes egyenlegről. Ott például a balatonfüredi Balaton Fitnessre vásárolhatunk belépőt, ahol neves oktatók workshopjain tesztelhetjük Zumba vagy Salsaton tudásunkat, jógázhatunk vagy elleshetjük Katus Attila testépítő fogásait.


Vissza

Multi-Pay® Zrt.
Székhely:
1022 Budapest, Bimbó út 18.
Ügyfélszolgálat: (06 1) 210 9797
Telefon: (06 1) 210 9774
E-mail cím:
multi-pay@multi-pay.hu
Bankszámlaszám:
10702019-65910144-51100005
 
Mg Főzi Főzelékgyár
ételfogyasztás
Budapest
Campona Bevásárlóközpont
I. emelet
Copyright © Multi-Pay Zrt. Minden jog fenntartva.
map0_0 map1_off map2_off map3_off map4_off map5_off map1_on map2_off map3_off map4_off map5_off map0 map2_on map1_off map3_off map4_off map5_off map0 map3_on map1_off map2_off map4_off map5_off map0 map4_on map1_off map2_off map3_off map5_off map0 map5_on map1_off map2_off map3_off map4_off map0 map0_0 map1_off map2_off map3_off map4_off map5_off