Cafeteriakártya + céges saját termék + ajándékkártya (2018.04.01)

A Multi-Pay® legnagyobb hozzáadott értéke, hogy az adminisztráció terheit leveszi partnerei válláról. Legyen szó bármelyik szolgáltatásunkról a nyilvántartást, pénzkezelést, kártyarendelést és megszemélyesítést mi végezzük. Szerződéses partnereink online felületünkön a nap 24 órájában intézhetik a szolgáltatással kapcsolatos ügyeiket, minden nagyobb partnerünkkel pedig dedikált szaktanácsadó foglalkozik. A beérkező telefonhívásokat nem egy automata fogadja, néhány percen belül hús-vér ügyintéző válaszol a kérdésekre.

A Multi-Pay® Zrt. egymásra épülő szolgáltatás portfóliójának minden eleme azt célozza, hogy partnerei optimális ráfordítással a lehető legtöbb új vevőt érjék el, illetve, hogy növeljék a cég márkaértékét, ezáltal pedig a régi vásárlóikat biztosan megtartsák a piaci versenyben.

A Multi-Pay® kártya – akár cafeteriakártya vagy ajándékkártya funkcióval bír – szinte bármely POS terminálon megterhelhető, legfeljebb a szoftvert kell frissíteni a terminálon.

A cafeteriakártya

Számos munkáltató biztosítja dolgozói számára a béren kívüli juttatásokat Multi-Pay® cafeteriakártyán. A törvényi szabályozásnak köszönhetően szinte nincs olyan termék, amelyet ne lehetne a bérnél kedvezőbben adózó juttatási csomagból megvásárolni. Azok a kereskedelmi egységek, amelyek ezt felismerték, már multipayes elfogadóhelyek, hiszen mérettől és ágazattól függetlenül jelentős számú új vevőt hozhat, ha az üzlet ajtajára kikerül a Multi-Pay® embléma.

A kártya 9 alszámlát tartalmaz, amelyek az egészségpénztári juttatásoktól az ajándékon keresztül a céges saját termék és szolgáltatás cafeteriaelemig számtalan költési céllal feltölthetők. Ez azt is jelenti, hogy nehéz lenne olyan terméket mondani, amiért nem lehet Multi-Pay® kártyával fizetni.

Céges saját termék és szolgáltatás

Ha ön már multipayes elfogadóhely miért nem ad munkatársainak is kártyás juttatást? Az szja tv. szerint a vállalatok a bérnél alacsonyabb, 40,71%-os közteherrel adhatnak az alkalmazottaiknak béren kívüli juttatást, amely a vállalat üzleteiben, a vállalat által kínált termékekre és szolgáltatásokra költhető.

Számoljunk! A juttatás kevesebbe kerül, mint a bér, egységnyi ráfordításból tehát többet adhatok a dolgozóimnak. A munkavállalók és családtagjaik általában szeretik a vállalat termékeit, ezért szívesen vásárolják meg a mindennapi életben szükségeseket házon belül. Így a saját munkavállalóim is vevőkké válnak, a juttatás végül visszafolyik, növeli az üzlet forgalmát.

Ajándékkártya

Szinte nincs olyan nagyobb kereskedelmi lánc, amely ne kínálna előre feltöltött ajándékkártyát. Nem véletlen, hiszen ez a szolgáltatás támogatja az értékesítést, növeli a vevők lojalitását, gyorsan likviditást biztosít, segít a vevőszerzésben.

Az ajándékkártyával mindenki boldog – és itt nem csak a megajándékozottra gondolunk. Persze ő is, hiszen adott márka üzleteiben bármit megvásárolhat az egyenleg terhére. Az ajándékozó is örül, mivel biztos lehet abban, hogy örömet szerzett és nem feleslegesen adott ki pénzt. A kényelmi szolgáltatás a boltnak is jó: a tetszőleges összeggel feltöltött kártyák azonnali likviditást kínálnak, olcsó forrást jelentenek fejlesztésekhez, beruházásokhoz, ráadásul a kártyán maradó összeg ellentételezés nélkül a bolt számláját gyarapítja.

A szolgáltatások egyben és külön-külön is megrendelhetők. Ha kérdése van, tegye fel a multi-pay@multi-pay.hu címen. A tárgyban tüntesse fel: Három az igazság. Ha megrendelné a szolgáltatást, kérje kedvezményes ajánlatunkat Fodor Nikolettától a multi-pay@multi-pay.hu címen.


Vissza

Multi-Pay® Zrt.
Székhely:
1022 Budapest, Bimbó út 18.
Ügyfélszolgálat: (06 1) 210 9797
Telefon: (06 1) 210 9774
E-mail cím:
multi-pay@multi-pay.hu
Bankszámlaszám:
10702019-65910144-51100005
 
Mg Főzi Főzelékgyár
ételfogyasztás
Budapest
Campona Bevásárlóközpont
I. emelet
Copyright © Multi-Pay Zrt. Minden jog fenntartva.
map0_0 map1_off map2_off map3_off map4_off map5_off map1_on map2_off map3_off map4_off map5_off map0 map2_on map1_off map3_off map4_off map5_off map0 map3_on map1_off map2_off map4_off map5_off map0 map4_on map1_off map2_off map3_off map5_off map0 map5_on map1_off map2_off map3_off map4_off map0 map0_0 map1_off map2_off map3_off map4_off map5_off