Lendüljön formába Multi-Pay® egyenlege segítségével! (2018.04.01)

Itt a tavasz! Ilyenkor sokakban felébred a vágy valami újra. Ez lehet egy vidám kiegészítő az otthonunkban, egy színes ruhadarab a szürke tél után, vagy éppen a testünk formába hozása. Multi-Pay® kártyánk minden vágyunk teljesülésében társunk.

A megújult Multi-Pay® kártyán szinte nincs olyan zseb, amely ne lenne segítség tavaszi megújulási programunkban legyen szó testünkről, lelkünkről, otthonunk feldíszítéséről.

Ahogyan arról februárban beszámoltunk, az ügyfélélmény növelése érdekében egyszerűsítettük a Multi-Pay® kártya feltöltését és használatát a hatályos adószabályok figyelembe vételével. Az új kártyán feltüntetett kilenc alszámla lefedi a szokásos béren kívüli juttatások szinte teljes körét.

http://www.multi-pay.hu/hirlevel/1802/card_rear_zoom.gifA változás lényege, hogy míg korábban az ajándékra költhető juttatás a kártyán nevesítve, termékkörönként jelent meg, 2018-tól a munkáltató az erre szánt összeget egyetlen kóddal – tehát egyetlen alszámlára – tölti fel. A dolgozók a megszokott módon és helyeken továbbra is tudják használni Multi-Pay® Cafeteria kártyájukat akár a tavaszi megújuláshoz szükséges bevásárlásoknál is: ahol korábban például műszaki cikkért, ruházatét, könyvért, kozmetikai és szépségápolási termékekért vagy vitaminért fizettek a nevesített alszámlák kódjával, azokban az üzletekben a jövőben az „Ajándék” egyenlegüket költhetik a 4444 kód megadásával.

A változás jelentősen növeli a kártyabirtokosok mozgásterét, hiszen ettől kezdve élethelyzetüknek és valós igényüknek megfelelően, szabadon dönthetnek arról, hogy az „Ajándék” egyenlegre feltöltött összeget milyen termék vagy szolgáltatás megvásárlására költik.

Ha tavasz, akkor megújulás


Az Ajándék egyenlegből megvásárolható termékek, szolgáltatások a multipayes elfogadóhelyeken

magánorvosi szolgáltatás szabadidős és sporttevékenység ruházat
optikai termékek sportfelszerelés, sportruházat vegyi áru
állateledel sporteszköz papír-írószer, irodaszer
élelmiszer műszaki cikk kozmetikum
bevásárlás lakberendezés szépségápolás
étkezés könyv játék
sport és kulturális eseményre szóló belépő hanghordozó, dvd vitamin, egészségmegőrző termék

A munkáltató az Ajándék egyenlegre a béren kívüli juttatási kategóriában egyes meghatározott juttatásként adhat pénzt a bérnél kedvezőbb feltételekkel. A juttatás közterhe mindössze 40,71%.

Akinek még a régebbi, 20 zsebes – amin Ruházat és cipő, Műszaki cikk, Kozmetikum és tisztítószer, Lakás- és konyhafelszerelés, Újság és könyv, Vitamin és táplálékkiegészítők, Építőanyag és barkácsáru, Szépségszolgáltatás, Helyi közlekedés, Munkahelyi étkezés, Meleg étkezés egyenlegek is szerepelnek – kártyája van és az itt felsorolt alszámlák bármelyikén maradt fel nem használt kerete, a már ismert kódokkal, a megszokott helyeken továbbra is tudja költeni.

Az elfogadóhelyek listájához kattintson ide!

Mit és hol? Multi-Pay® tippek

Vissza

Multi-Pay® Zrt.
Székhely:
1022 Budapest, Bimbó út 18.
Ügyfélszolgálat: (06 1) 210 9797
Telefon: (06 1) 210 9774
E-mail cím:
multi-pay@multi-pay.hu
Bankszámlaszám:
10702019-65910144-51100005
 
Mg Főzi Főzelékgyár
ételfogyasztás
Budapest
Campona Bevásárlóközpont
I. emelet
Copyright © Multi-Pay Zrt. Minden jog fenntartva.
map0_0 map1_off map2_off map3_off map4_off map5_off map1_on map2_off map3_off map4_off map5_off map0 map2_on map1_off map3_off map4_off map5_off map0 map3_on map1_off map2_off map4_off map5_off map0 map4_on map1_off map2_off map3_off map5_off map0 map5_on map1_off map2_off map3_off map4_off map0 map0_0 map1_off map2_off map3_off map4_off map5_off