Tél végi feltöltődés Multi-Pay® kártyával (2018.03.01)

A magyarok fele városnézőbe, fele tengerpartra utazik a tél végén. A február-márciusi tengerparti pihenésekben a Kanári-szigetek és Málta vezeti a toplistát a magyar, a lengyel és a román utazók körében.

Bár évről évre egyre többet repülünk, a február-márciusi időszak nem a legtipikusabb utazási szezon hazánkban. Pedig éppen tél végén lenne a legnagyobb szükségünk feltöltődésre. A Wizz Tours utazóinak szokásait vizsgálva arra a következtetésre jutott, Rómát nem hiába nevezik az Örök Városnak: a lengyel, román és magyar utazók körében is az olasz főváros volt a legkedveltebb úti cél, ha városlátogatásról van szó. Barcelona szintén egyhangú ezüstérmes, ám a harmadik helyen kellemesen meglepődhetünk: a lengyel turisták Budapestre utaznak a legszívesebben a két mediterrán város után. A magyarok és a románok pedig Milánót választják harmadikként.

Február-márciusban egyébként honfitársaink valamivel kevesebb mint fele, 48%-a utazik legfeljebb 3 napos városnézésre, és az említett úti célok mellett még Lisszabon, London és Madrid kerül be a legnépszerűbbek közé. Azonban a magyarok sokkal jobban vágynak a napsütéses, meleg tengerpartokra a tél végén. Az utazásra éppúgy fel kell készülni, mint nyáron, ezért ezúttal is összegyűjtöttük, hogy mi mindent tudunk beszerezni multipayes egyenlegeink valamelyikéből.

Betegségek

A gyomorrontás, napszúrás, leégés, néhány fertőző betegség, ételmérgezés, allergia, rovarcsípés és még sorolhatnánk, mi minden keserítheti meg a várva várt kikapcsolódást. Legyen nálunk legalább fájdalom- és lázcsillapító, bélflóra helyreállító, fertőtlenítő és gyulladáscsökkentő. Az izomhúzódásra, rándulásra is érdemes gondolni. Vigyünk magunkkal fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő krémet is! A vásárlásra a Multi-Pay® különböző zsebeit használjuk:

Termék Cafeteria elem
Gyógyszerek és vitaminok Patika Egészségpénztár,
Új Pillér Egészségpénztár
Naptej, testápoló, hajápolók Ajándék

Csomagolás

Érdemes előre átgondolni, hogy mi kerüljön a bőröndbe. Nem kell sok ruha, de nincs annál bosszantóbb, mint ha azért nem tudunk kirándulni, mert előző nap feltörte a lábunkat a cipőnk és nincs nálunk másik. Fürdőruhából is érdemes legalább kettőt vinni. A térkép, útikönyv se maradjon itthon, és a kedvenc olvasmányunkat is érdemes magunkkal vinni.

Termék Cafeteria elem
Sporteszközök            Patika Egészségpénztár,
Új Pillér Egészségpénztár,
Ajándék
Túracipő és túraruházat, esőkabát, fürdőruha Ajándék
Térkép, útikönyv, könyv Ajándék
Minden egyéb nyaraláshoz szükséges kellék Ajándék
Így változtak a multipayes zsebek

Vissza

Multi-Pay® Zrt.
Székhely:
1022 Budapest, Bimbó út 18.
Ügyfélszolgálat: (06 1) 210 9797
Telefon: (06 1) 210 9774
E-mail cím:
multi-pay@multi-pay.hu
Bankszámlaszám:
10702019-65910144-51100005
 
Mg Főzi Főzelékgyár
ételfogyasztás
Budapest
Campona Bevásárlóközpont
I. emelet
Copyright © Multi-Pay Zrt. Minden jog fenntartva.
map0_0 map1_off map2_off map3_off map4_off map5_off map1_on map2_off map3_off map4_off map5_off map0 map2_on map1_off map3_off map4_off map5_off map0 map3_on map1_off map2_off map4_off map5_off map0 map4_on map1_off map2_off map3_off map5_off map0 map5_on map1_off map2_off map3_off map4_off map0 map0_0 map1_off map2_off map3_off map4_off map5_off