Megújult a Multi-Pay® kártya! Most még kényelmesebben költhető és tölthető (2018.02.01)

Az ügyfélélmény növelése érdekében 2018-ban leegyszerűsítettük a Multi-Pay® kártya feltöltését és használatát, ezzel együtt a kártyaképünk is megújult. A korábbi 20 elem helyett az új kártyákon csupán kilenc jelenik meg, ami a munkáltatók számára egyszerűbbé teszi a dolgozók nyilatkoztatását és a cafeteriakeret feltöltését, a munkavállalóknak pedig megkönnyíti a béren kívüli juttatások költését.

A régi, még érvényes kártyák helyett nem küldünk újat. Akinek a kieső elemek – Ruházat és cipő, Műszaki cikk, Kozmetikum és tisztítószer, Lakás- és konyhafelszerelés, Újság és könyv, Vitamin és táplálékkiegészítők, Építőanyag és barkácsáru, Szépségszolgáltatás, Helyi közlekedés, Munkahelyi étkezés, Meleg étkezés – bármelyikén maradt 2017. december 31-ét követően fel nem használt kerete, a már ismert kódokkal, a megszokott helyeken továbbra is tudja költeni.

A változás nem befolyásolja a Multi-Pay® célját sem, hogy a cafeteria szinte minden elemét egy kártyáról tegye költhetővé, sem a kártya megfelelését a hatályos adójogszabályoknak.

Az elsősorban adminisztratív jellegű módosítás lényege, hogy míg korábban az ajándékra költhető juttatás a kártyán nevesítve, termékkörönként jelent meg, 2018-tól a munkáltató az erre szánt összeget egyetlen kóddal – tehát egyetlen alszámlára – tölti fel. A dolgozók a megszokott módon és helyeken továbbra is tudják használni Multi-Pay® Cafeteria kártyájukat: ahol korábban például műszaki cikkért, ruházatét, könyvért, kozmetikai és szépségápolási termékekért vagy vitaminért fizettek a nevesített alszámlák kódjával, azokban az üzletekben a jövőben az „Ajándék” egyenlegüket költhetik a 4444 kód megadásával. A változás révén a kártyabirtokosok élethelyzetüknek megfelelően, szabadon dönthetnek arról, hogy az „Ajándék” egyenlegre feltöltött összeget milyen termék vagy szolgáltatás megvásárlására költik (lásd az alábbi táblázatot).

Az „Ajándék” egyenlegből megvásárolható termékek és szolgáltatások


A munkáltatók – vagy az általuk megbízott cafeteriaszolgáltató cégek – az erre az évre vonatkozó nyilatkoztatások során az alábbi elemeket kínálhatják fel munkavállalóiknak:

Kérjük, az adatszolgáltatást is ennek megfelelőn juttassák el multipayes ügyintézőjükhöz.

Ahogyan arról már korábbi hírlevelünkből is értesülhettek, 2018-ban a multipayes juttatások közterhe 40,71%-ra mérséklődött. A kedvezményes adózású és a béren kívüli juttatásokat terhelő adó közötti különbség zsugorodásával előtérbe kerülhet az egyes cafeteriaelemek dolgozói elégedettségre gyakorolt hatása. Az „Ajándék” zsebből a munkatársak szinte bármit megvehetnek, amelyre szükségük van a mindennapokban.

Kérje tanácsadónk segítségét, hogy a legmegfelelőbb csomagot alakítsa ki! További információ:
Fodor Nikoletta
Multi-Pay® referens
Telefon: +36 (1) 210 9774
multi-pay@multi-pay.hu


Vissza

Multi-Pay® Zrt.
Székhely:
1022 Budapest, Bimbó út 18.
Ügyfélszolgálat: (06 1) 210 9797
Telefon: (06 1) 210 9774
E-mail cím:
multi-pay@multi-pay.hu
Bankszámlaszám:
10702019-65910144-51100005
 
Mg Főzi Főzelékgyár
ételfogyasztás
Budapest
Campona Bevásárlóközpont
I. emelet
Copyright © Multi-Pay Zrt. Minden jog fenntartva.
map0_0 map1_off map2_off map3_off map4_off map5_off map1_on map2_off map3_off map4_off map5_off map0 map2_on map1_off map3_off map4_off map5_off map0 map3_on map1_off map2_off map4_off map5_off map0 map4_on map1_off map2_off map3_off map5_off map0 map5_on map1_off map2_off map3_off map4_off map0 map0_0 map1_off map2_off map3_off map4_off map5_off