A vevőszerzés és forgalomnövelés legolcsóbb módja (2017.10.01)

Közeleg a december, az ajándékozás hónapja. A gyorsan, egyszerűen, beruházási költség nélkül bevezethető Multi-Pay® ajándékkártya minden kereskedő álma: segít vevőinek megtalálni a tökéletes ajándékot, növeli a vásárlók márkahűségét, forgalmat generál, új vevőket hoz.

Ajándékot adni nagyon jó dolog, de leginkább akkor, ha sikerül örömet szereznünk a megajándékozottnak. És ez gyakran nem egyszerű feladat. Sem a haszontalan kacattól, sem még egy szamovártól nem lesz boldog senki még akkor sem, ha a „szándék a fontos”. Az már fél siker, ha valakinek ismerjük a kedvenc üzletét vagy a kedvelt márkáját. De még ekkor is van esély a melléfogásra. Az is előfordulhat, hogy amivel igazán örömet szereznénk, annak az ára meghaladja a pénztárcánk adta kereteket, viszont szívesen hozzájárulnánk a beszerzéséhez. Pénzt adni viszont – néhány kivételtől eltekintve – nem illik, ráadásul fantáziátlanságra vall. Ezekre a dilemmákra válaszol az ajándékkártya-program, amelyet a Multi-Pay® kínál: a Hűséges vagyok megkönnyíti vevőinek, hogy örömet szerezzenek szeretteiknek. A program bevezetése nem jár az adminisztrációs terhek növekedésével, az újratölthető kártya költsége alig pár száz forint, a rendszerhasználati díj a forgalomtól függ. A bármely POS terminálon lehúzható, tetszőleges felülettel gyártott kártyák mögött álló független szolgáltató vállalja az adminisztrációval járó feladatokat: az egyenleget a Multi-Pay® kezeli, vezeti a nyilvántartást a jóváírásokról, terhelésekről.

Hogyan működik?

A pénztáros feltölti a kártyát a POS terminál áruvisszavét funkciója segítségével. Az összeget a kereskedő szabadon  felhasználhatja.

A vásárló automatikusan, az első feltöltéssel aktiválja a kártyát. A feltöltött egyenleg termináltól függően azonnal vagy a feltöltést követő banki naptól költhető.

A kártyára feltöltött egyenleget tetszőleges részletekben, az üzletben árult bármely termék megvásárlására lehet felhasználni.

A mágnescsíkkal ellátott, tetszés szerint újratölthető, szabályozható lejárati idejű kártya rendelhető céges arculattal vagy tematikus (karácsonyi, születésnapi, anyák napi, apák napi, gyereknapi, húsvéti, baba születésére szóló, stb.) képpel. (A multipayes ajándékkártyáról itt olvashatja a Rosssmann tapasztalatait.)

További funkciók

Lojalitás – a vásárlások után járó pontgyűjtés legegyszerűbb és leggyorsabb módja a Hűséges vagyok program.

Kedvezmény – a kártyához tetszőleges lojalitásprogram, árkedvezmény vagy bármilyen más előny kapcsolható.


Vissza

Multi-Pay® Zrt.
Székhely:
1022 Budapest, Bimbó út 18.
Ügyfélszolgálat: (06 1) 210 9797
Telefon: (06 1) 210 9774
E-mail cím:
multi-pay@multi-pay.hu
Bankszámlaszám:
10702019-65910144-51100005
 
Mg Főzi Főzelékgyár
ételfogyasztás
Budapest
Campona Bevásárlóközpont
I. emelet
Copyright © Multi-Pay Zrt. Minden jog fenntartva.
map0_0 map1_off map2_off map3_off map4_off map5_off map1_on map2_off map3_off map4_off map5_off map0 map2_on map1_off map3_off map4_off map5_off map0 map3_on map1_off map2_off map4_off map5_off map0 map4_on map1_off map2_off map3_off map5_off map0 map5_on map1_off map2_off map3_off map4_off map0 map0_0 map1_off map2_off map3_off map4_off map5_off