Multipayes tanácsok nyaraláshoz (2017.07.01)

A körültekintő előkészítés a boldog, nyugodt nyaralás záloga függetlenül attól, hogy belföldi vagy külföldi utat tervezünk. A szervezés első lépése, hogy eldöntsük, kivel és mikor szeretnénk eltölteni a pihenésre szánt időt. Persze az sem mindegy, hogy mennyi időt. Szakértők szerint a feltöltődéshez minimum két, egybefüggő hétre van szükség, de persze nem mindenki tud ennyi időre elszakadni a munkahelyéről.

Mit mond a Munka Törvénykönyve?


Ha kiválasztottuk a helyet, lefoglaltuk a szállásunkat, nem marad más teendőnk, mint várni a jól megérdemelt pihenés első napját. Sokaknak azonban az indulás előtti napok kifejezett frusztrációt jelentenek: mindent becsomagoltam? Mindent átgondoltam? Minden eshetőségre felkészültem? Elkerülhetjük az utolsó napi kapkodást, ha már most készítünk csekklistát, és hétről hétre pipáljuk az elvégzett feladatokat.

Íme, néhány multipayes tanács, hogy az indulás előtti napok se váljanak rémálommá:

  • ! Ha személyautóval indulunk útnak, készítsük fel az autónkat is a nyaralásra! Itt olvashat a Ritmus.hu-n arról, hogy mi mindent érdemes átnézetni ilyenkor a gépkocsin. A Multi-Pay® kártya műszaki zsebéből számtalan helyen vásárolhatunk nyári gumit, műszaki cikkeket, de az OMV kútnál akár tankolhatunk is a cafeteria kártyával!

  • ! Az egész évben várt szép napokat könnyen tönkretehetik a legváratlanabbul felbukkanó nyári betegségek: gyomorrontás, napszúrás, leégés, néhány fertőző betegség, ételmérgezés, allergia, rovarcsípés és még sorolhatnánk. Legyen nálunk legalább fájdalom- és lázcsillapító, bélflóra helyreállító, fertőtlenítő és gyulladáscsökkentő. Az izomhúzódásra, rándulásra is érdemes gondolni. Vigyünk magunkkal fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő krémet is! A vásárlásra a Multi-Pay® különböző zsebeit használjuk:

Termék Cafeteria elem
Gyógyszerek és vitaminok Patika Egészségpénztár,
Új Pillér Egészségpénztár,
Vitaminok és táplálékkiegészítők
Naptej, testápoló, hajápolók Kozmetikum és tisztítószer

  • ! Érdemes előre átgondolni, hogy mi kerüljön a bőröndbe. Nem kell sok ruha a nyaralásra, de nincs annál bosszantóbb, mint ha azért nem tudunk kirándulni, mert előző nap feltörte a lábunkat a cipőnk és nincs nálunk másik. Fürdőruhából is érdemes legalább kettőt vinni. A térkép, útikönyv se maradjon itthon, és az egész évben félretett könyvünket is érdemes magunkkal vinni. Hátha majd most…

Termék Cafeteria elem
Sporteszközök            Patika Egészségpénztár,
Új Pillér Egészségpénztár
Túracipő és túraruházat, esőkabát, fürdőruha Ruházat és cipő
Térkép, útikönyv, könyv Újság és könyv
Minden nyaraláshoz szükséges kellék Ajándék

Ellenőrizzük itt, hogy milyen alszámlával rendelkezünk, és azokon mekkora összeg van!


Vissza

Multi-Pay® Zrt.
Székhely:
1022 Budapest, Bimbó út 18.
Ügyfélszolgálat: (06 1) 210 9797
Telefon: (06 1) 210 9774
E-mail cím:
multi-pay@multi-pay.hu
Bankszámlaszám:
10702019-65910144-51100005
 
Mg Főzi Főzelékgyár
ételfogyasztás
Budapest
Campona Bevásárlóközpont
I. emelet
Copyright © Multi-Pay Zrt. Minden jog fenntartva.
map0_0 map1_off map2_off map3_off map4_off map5_off map1_on map2_off map3_off map4_off map5_off map0 map2_on map1_off map3_off map4_off map5_off map0 map3_on map1_off map2_off map4_off map5_off map0 map4_on map1_off map2_off map3_off map5_off map0 map5_on map1_off map2_off map3_off map4_off map0 map0_0 map1_off map2_off map3_off map4_off map5_off