Készüljön a tavaszra Multi-Pay® kártyával! (2017.03.01)

A tavasz mindenkinél a megújulás időszaka. Ilyenkor érdemes különös figyelmet fordítani a megfelelő vitaminbevitelre, feltölteni a télen kimerült szervezetünket, ledolgozni a felszedett kilókat. Ahogy jön a jó idő, sokkal több időt töltünk a szabadban és olyanok is vállalkoznak a testmozgásra, akik télen szívesebben időztek a kanapén elnyújtózva. A pozitív hozzáállással és a testmozgással a tavaszi fáradtságot is könnyebben átvészelhetjük! Mindebben remek segítséget jelent a Multi-Pay® kártya, amely különböző alszámlái segítségével beszerezhetjük az ehhez szükséges kellékeket.

Szinte nincs olyan zseb a kártyán, amely nem hívható segítségül a tavaszi megújulási programunkhoz legyen szó testünkről, lelkünkről, otthonunk feldíszítéséről. Az elfogadóhelyek listájához kattintson ide!

Egészségpénztári zseb

Az elfogadóhelyek között vannak szakrendelők és számtalan optikai szaküzlet, patikák, drogériák. Az egészségpénztári megtakarításunk terhére vásárolhatunk vitaminokat, táplálék-kiegészítőket, gyógyhatású termékeket, gyógyteákat is, de csak azokat, amelyek OGYÉI engedélyszámmal rendelkeznek. Az OGYÉI engedélyes termékek körét az ogyei.gov.hu honlapon találja.

Vitaminokra és táplálék-kiegészítőkre a 7788 multipayes alszámláról is költhetünk. A munkáltató a béren kívüli juttatási kategóriában egyes meghatározott juttatásként adhat ilyen célra pénzt.

Kozmetikum, szépségápolás

A munkáltató a béren kívüli juttatási kategóriában egyes meghatározott juttatásként kozmetikai- és tisztítószerek vásárlására, vagy szépségszolgáltatás igénybevételére is biztosíthat keretet 43,66%-os adózással. A juttatásnak nincs sem havi, sem évi felső korlátja, így a munkáltató tetszőleges összeget adhat szabályzat alapján adott áru vagy szolgáltatás céljára.

Kozmetikumokért és tisztítószerekért a nagyobb hipermarket-láncokban, valamint a kozmetikai láncoknál, mint például a dm üzletiben is fizethetünk, illetve egyes webshopokban is tudunk vásárolni a cafeteria-egyenlegünk terhére. A szépségszolgáltatás alszámlát is egyre több mozgásstúdióban, szépségszalonban és kozmetikában fogadják el országszerte.

Ruházat és cipő

Akár a ruhatárunkat is felfrissíthetjük a cafeteria kártya segítségével. A 7711-es kódszámú alszámláról költhetünk a nagyobb hipermarketekben – például a Tescoban, vagy a Sparban –, egyes divatruházati láncok – például a Takko Fashion, a Playersroom, az Emporium – boltjaiban, a Hervis üzleteiben, a Tchibonál, de akár a Salamander vagy a Scholl szaküzleteiben is. Multi-Pay® kártyával fizethetünk az iskolakezdés, az ajándék valamint a ruházat és cipő elemek terhére.

Az Ajándék alszámláról is költhetünk országosan közel 3 000 üzletben. A listán szerepelnek a legnagyobb hipermarketláncok, a DM, a JYSK, a Takko Fashion gyógyszertárak vagy a Praktiker. A nagyobb hálózatok mellett kisebb üzletekben és egyre több webshopban is költhetünk a Multi-Pay® Ajándék zsebéből, így egészen biztos, hogy nem marad olyan családtag, akinek ne találnánk valami kedvére valót.

Lakás- és konyhafelszerelés

A ruhatárunk mellett az otthonunkat is érdemes időnként felfrissíteni, esetleg egy-két aprósággal újjá varázsolni. Ezt is megtehetjük a multipayes egyenlegünk terhére, hiszen lakás- és konyhafelszerelés vásárlására is biztosíthat juttatást a már említett feltételekkel a munkáltató. A 7744-es alszámláról a multinacionális hipermarketek mellett a Praktiker Áruházakban, Tchibo üzletekben, a Szatmári Épületgépészeti és Fürdőszoba Szakáruházban, és fizethetünk a JYSK üzleteiben is. (A JYSK áruházakat itt mutattuk be korábbi hírlevelünkben.)

Sportszer, sportruházat

Ha tavasz és megújulás, akkor muszáj a sportot is említenünk. Máris több kedvünk lesz konditerembe menni, vagy futni, ha az elhatározásunkat megerősítjük egy új sporteszközzel (az egészségpénztári egyenleg terhére vásárolt sporteszközök után 15%-os szja-t kell fizetnünk), egy új sportcipővel, vagy sportruházattal természetesen a családi költségvetést nem terhelve, multipayes zsebből.

Sportruházatért és sporteszközökért fizethetünk a Decathlonban, a Hervis áruházlánc üzleteiben, a Playersroom hálózatában a Patika Egészségpénztár, az Új Pillér Egészségpénztár, az Iskolakezdés, az Ajándék, a Ruházat és cipő alszámlánkról. A budmilnál® az Iskolakezdés, Ajándék, Ruházat és cipő egyenlegeket fordíthatjuk a tavaszi megújuláshoz szükséges felszerelésekre. Ezen felül a legnagyobb hipermarketek polcain is (pl. Tesco Szupermarket, Spar, Auchan Áruház) fellelhetjük a sportoláshoz szükséges ruházatot, vagy eszközöket.


Vissza

Multi-Pay® Zrt.
Székhely:
1022 Budapest, Bimbó út 18.
Ügyfélszolgálat: (06 1) 210 9797
Telefon: (06 1) 210 9774
E-mail cím:
multi-pay@multi-pay.hu
Bankszámlaszám:
10702019-65910144-51100005
 
Mg Főzi Főzelékgyár
ételfogyasztás
Budapest
Campona Bevásárlóközpont
I. emelet
Copyright © Multi-Pay Zrt. Minden jog fenntartva.
map0_0 map1_off map2_off map3_off map4_off map5_off map1_on map2_off map3_off map4_off map5_off map0 map2_on map1_off map3_off map4_off map5_off map0 map3_on map1_off map2_off map4_off map5_off map0 map4_on map1_off map2_off map3_off map5_off map0 map5_on map1_off map2_off map3_off map4_off map0 map0_0 map1_off map2_off map3_off map4_off map5_off