Programajánló: márciusban a diszkrimináció elleni küzdelem és az esélyegyenlőség az Európa Pont fókuszában (2017.03.01)

A diszkrimináció és az esélyegyenlőség a Multi-Pay Zrt. számára is fontos célok, ezért tartjuk fontosnak, hogy figyelmükbe ajánljuk az Európa Pont programjait. Ezekre a belépés ingyenes!

  • Március 9. 18 óra

A LUX-díjas Toni Erdmann című filmet nézhetjük meg, amely egy idősödő zenetanár és lányának kapcsolatát mutatja be. Ketten ellentétes személyiségek, nehezen bírják egymás társaságát, vitáik során azonban mégis közel tudnak kerülni egymáshoz. A film után Gyenge Zsolt filmkritikus mondja el véleményét.

  • Március 13. 19 óra

Az Európai gondolkodók sorozat következő előadója Saad Amrani, a belga szövetségi rendőrség stratégiai tanácsadója. Terrorizmus és polarizáció című előadásában többek között beszél majd arról, hogy szerinte miért nem volt minden esetben sikeres a muszlim bevándorló közösségek többségi társadalomba való integrálása, és miért továbbra is ez az Európa előtt álló egyik legnagyobb kihívás. Hogyan lehet az integráció érdekében tudatosan és szisztematikusan foglalkozni a társadalmi kohézióval, lehetséges-e jelentősen eltérő történelmi és kulturális hátterű emberek nagy tömegben történő betelepítése Európába, és mit tehetünk azért, hogy megállítsuk a társadalom egyre növekvő polarizálódását. (Az előadáson való részvételhez előzetes regisztráció szükséges, regisztrálni március 10-ig lehet az euthinkers@eu.hu e-mail címen.)

  • Március 21. 18 óra

Az Egy csésze Ausztria című program során megtudhatjuk, hogyan járul hozzá szomszédunk az egyenlőtlenségek csökkentéséhez a Speciális Téli Olimpia megrendezésével. Szóba kerül a közös történelem, Mária Terézia emlékezete, és az is, hogy milyen a viszonyunk manapság. Az est díszvendége Elisabeth Ellison-Kramer, Ausztria nagykövete lesz. A jóízű beszélgetés mellé az osztrák konyha jellegzetes étkeit kóstolhatjuk.(Az eseményen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, ami március 1-től lehetséges az egycseszeeuropa@gmail.com e-mail címen.)

  • Március 30. 19 óra

Kardos-Horváth János előadóművésszel találkozhatunk aznap este a Lövőház utcában, az Európa Pontban. A különleges, szuggesztív stílusú zenész szerzői estjén szó esik majd a szerzői jogokról, a digitalizálódó világ kihívásairól, valamint az előadói szerződésekről. A beszélgetést követő koncert a kortárs magyar zene legjavát mutatja be.


Vissza

Multi-Pay® Zrt.
Székhely:
1022 Budapest, Bimbó út 18.
Ügyfélszolgálat: (06 1) 210 9797
Telefon: (06 1) 210 9774
E-mail cím:
multi-pay@multi-pay.hu
Bankszámlaszám:
10702019-65910144-51100005
 
Mg Főzi Főzelékgyár
ételfogyasztás
Budapest
Campona Bevásárlóközpont
I. emelet
Copyright © Multi-Pay Zrt. Minden jog fenntartva.
map0_0 map1_off map2_off map3_off map4_off map5_off map1_on map2_off map3_off map4_off map5_off map0 map2_on map1_off map3_off map4_off map5_off map0 map3_on map1_off map2_off map4_off map5_off map0 map4_on map1_off map2_off map3_off map5_off map0 map5_on map1_off map2_off map3_off map4_off map0 map0_0 map1_off map2_off map3_off map4_off map5_off